~Ola napisał(a): A ja myślałam że ci panowie przeszli do pisu.
~Ola napisał(a): A ja myślałam że ci panowie przeszli do pisu.
~ napisał(a): Przybylski wróci do Bolesławca ?? a niby co miał by robić w Bolesławcu ,przecież jest Radnym do Sejmiku a nie do Powiatu.
~ napisał(a):~ napisał(a): Przybylski wróci do Bolesławca ?? a niby co miał by robić w Bolesławcu ,przecież jest Radnym do Sejmiku a nie do Powiatu.
Jak się rozpadnie koalicja PO w sejmiku to chyba lepiej mu będzie wrócić na starostę do Bolesławca. Tym bardziej, że Kwaśniewski jest poważnie chory o czym sam informuje na swoim FB
~ napisał(a):~ napisał(a):~ napisał(a): Przybylski wróci do Bolesławca ?? a niby co miał by robić w Bolesławcu ,przecież jest Radnym do Sejmiku a nie do Powiatu.
Jak się rozpadnie koalicja PO w sejmiku to chyba lepiej mu będzie wrócić na starostę do Bolesławca. Tym bardziej, że Kwaśniewski jest poważnie chory o czym sam informuje na swoim FB
Chyba sobie żartujesz nie dość że Haniszewski nie jest radnym a jest vice starostą to jeszcze jeden spadochroniarz bez mandatu radnego na Starostę.
~Dr Who napisał(a): Przecież u nas nie ma już PO, istnieje tylko na papierze. Chłopaki powoli się ewakuują. Dobrze, że internet nie zapomina wszystkich działaczy :)