Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walczy o transparentność wydatkowania publicznych pieniędzy
~ niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:20
~ccc napisał(a): To miały samodzielność czy były zintegrowane?
Bo już sami sobie zaprzeczacie.

Gzie jest napisane że miały samodzielność ,naucz się czytać ze zrozumieniem bo próbujesz wszystkich pouczać a prostego wyrazu nie rozumiesz ,osobowość to nie to samo co samodzielność. Natomiast co do pilnowania mieszkańców żeby nie wylewali ścieków do rowu to podaj adres żebym cię przypilnował.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:27
Co autor miał na myśli wioska z osobowością. Tzn co wszyscy za. A może ktos te wioski za gębę trzymal.

Wiem wiem jest wielu którzy za komuny mieli wladze w urzedach milicji i zal.

~ccc niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:31
Ps Lobbowany na forum bolca klub Razem dla gminy sie samorozwiązuje- dlaczego się nie chwalicie projektem uchwały.
~ niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:37
~ccc napisał(a): Ps Lobbowany na forum bolca klub Razem dla gminy sie samorozwiązuje- dlaczego się nie chwalicie projektem uchwały.

Dlaczego nie chcesz podać swojego adresu i do którego rowu wylewasz ścieki ,ponadto kto ci płaci za to opluwanie mieszkańców .Chyba jesteś na garnuszku burmistrza że tak mu cukrujesz.
~ niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:42
~ccc napisał(a): Ps Lobbowany na forum bolca klub Razem dla gminy sie samorozwiązuje- dlaczego się nie chwalicie projektem uchwały.

Gdybyś był zastraszany że zwolnią ci żonę z pracy to też byś wymiękł.
~ccc niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:56
Moje ścieki co do litra są oczyszczane w nowoczesnej oczyszczalni, dziękuję za troskę i nie żal mi jest że wzrośnie o kilka groszy cena za ścieki.
Rzucacie tylko kalumnie na burmistrza i radę. Mój adres jest wam nie przydatny, to nie ja rzucam oszczerstwami o szykanowaniu i nie musicie mnie przekonywać że Gmina się zmienia, tylko ślepiec tego nie dostrzeże.

~ niezalogowany
28 marca 2016r. o 19:57
~ccc napisał(a): Co autor miał na myśli wioska z osobowością. Tzn co wszyscy za. A może ktos te wioski za gębę trzymal.

Wiem wiem jest wielu którzy za komuny mieli wladze w urzedach milicji i zal.

Nie czepiajcie się ojca burmistrza - to nie jego wina ,że ojciec był oficerem Milicji ...
~ niezalogowany
28 marca 2016r. o 20:10
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~ccc napisał(a): Moze dla tego ze trzeba zatrudnic osobe do obslugi wszelkich zakupow rejestrowala umow i wnioski o informacje publiczna i przygotowywala odpowiedzi i trzeba uzbierac pieniadze na zakup dedykowanego oprogramowania. Transparentnosc finansow publicznych kosztuje

Faktycznie - kliknięcie w system umowy potrzebuje sześciu urzędników i podwyżki za usługi komunalne.
Podwyżki nie są przypadkiem wprowadzane bo trzeba na :
- ciągłe podwyżki dla "ważnych " urzędników ?
- wycieczki za graniczne włodarzy ?
- organizację przyjęć z okazji różnych ?
- i inne fanaberie o których nie wiemy ?
- no i Zarząd Spółki, i Rada Nadzorcza Spółki też musi "godnie " zarabiać.
Czy nie te powody i podobne są powodem podwyżek usług komunalnych i oporów co do publikacji rejestru umów?????
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.