~ccc napisał(a): Znów wprowadzacie mieszkańców w bład- najpierw twierdzicie że nie wszystkie ścieki wracają: "Przestań pisać bzdury, nie ma takiej opcji żeby tyle wody co było pobrane wróciło do oczyszczalni ,ludzie poją zwierzęta ,podlewają ogródki , zużywają do posiłków myją samochody"
a podwyżkę liczycie jakby wracały.
Uważacie mieszkańców naszej Gminy za analfabetów matematycznych którzy nie potrafią wykonać prostych wyliczeń matematycznych.
I wy chcecie analizować umowy.
Albo jesteś niedorozwinięta albo udajesz ,przecież przychodzi co 2 miesiące pracownik Hydro -Tech i spisuje licznik wody i na podstawie pobranej wody wystawia fakturę łączną za wodę +ścieki ,czyli nie jest istotne ile wróciło bo płacimy za każdy litr.Ponadto twierdzisz że podwyżka jest groszowa to uświadomię ci że ścieki zdrożały o 6.6 %.
PS Burmistrz nie jest z mojej bajki, ale doceniam jego wpływ w rozwój Gminy.
~ccc napisał(a): To że płacicie za usługę z której nie korzystacie to wasz problem, zamontujcie sobie dodatkowy licznik i po temacie.
Oplata za extra licznik ok 2 zł
~ccc napisał(a): To że płacicie za usługę z której nie korzystacie to wasz problem, zamontujcie sobie dodatkowy licznik i po temacie.
~ napisał(a):~ccc napisał(a): To że płacicie za usługę z której nie korzystacie to wasz problem, zamontujcie sobie dodatkowy licznik i po temacie.
Dlaczego uparcie piszesz bzdury mieszkam w bloku i gdzie mam zamontować ten drugi licznik i po co .
~ccc napisał(a):~ napisał(a):~ccc napisał(a): To że płacicie za usługę z której nie korzystacie to wasz problem, zamontujcie sobie dodatkowy licznik i po temacie.
Dlaczego uparcie piszesz bzdury mieszkam w bloku i gdzie mam zamontować ten drugi licznik i po co .
Albo płacisz ryczałtem albo na podstawie liczników proste.
Jak nie widzisz potrzeby to znaczy że to co pobrałeś = to co zrzuciłeś i po temacie.
Nie musisz mieć również licznika na wode są osoby które rozliczają sie na podstawie norm zużycia czy to jest korzystne??? Nie wiem, jak nie potraficie zadbać o siebie to wasz problem......no jest jeszcze Ve-To co się oczywiście pochyli......
Nie uczyli w szkole że jak możesz liczyć na kogoś to licz na siebie
~ccc napisał(a): Są proste jak CEP zasady, lecz są osoby które za wszelką cenę chcą dowalić Burmistrzowi i szukają i buszują .....