~ napisał(a): ~ccc napisał(a): Wyliczajcie dalej robi się interesują się robi, później lament że są sprawy sądowe o zniesławienie.....
"CCC" subtelnie zwrócił uwagę ,że jak społeczeństwo nie zamknie "mordy"i nie przestanie krytykować "szanownej władzy" to po kolei będą stawiać to społeczeństwo przed ?Sądem. Brawo ...
CCC doslownie zwrócił uwagę, iż jest przepaść pomiędzy konstruktywną krytyką (nawet ostrą ) a bezmyślnym lub celowym rzucaniem oskarżeń.
Można krytykować zasady udostepniania lokali gminnych, wprowadzić zmiany ( np wnioskować aby organizację pożytku publicznego mialy zagwarantowany dostęp do sal w tym limitowany), a co innego jest za treścią artykułu co z ochotą opublikował bolec jak rozumiem z jego treści po zawiadomieniu od strażaków że odmmówiono udostępnienia z racji rzekomej "zółtej kartki" co rozumiem z treści oświadczenia pani dyrektor GCKiS za potwarz i interpretuje to jako zarzut wobec kierowanej przez nią jednostki jakoby działała wbrew ogólnie przyjetych zasadą udostepniania sal na skutek np uprzedzenie do strażaków z Zebrzydowej.
O ile pierwsze tj krytyka zasad wg mnie jest dopuszczalna, o tyle przedstawianie mniemam nieprawdziwych informacji może rodzić sprzeciw - nie wiem jak było, może się dowiemy.....
Nie wiem jaka jest prawda nie moja sprawa