~ ,,Siłaczka,, napisał(a): MOJE WIELKIE GRATULACJE PANIE KAZIMIERZU UDOWODNIŁ PAN ZE W KAZDYM WIEKU MOZNA TRENOWAC ,STARTOWAC NO I ZWYCIEZAC -BRAWO TRZYMAM ZA PANA KCIUKI W STARCIE NA MISTRZOSTWACH POLSKI. POZDR. ZNANA REDAKCJI. SONIA T. :)-GRATULACJE RÓWNIEZ SKŁADAM WSZYSTKIM STARTUJACYM >JESTEM PEŁNA PODZIWU I UZNANIA.WASZA RADOSC JEST NASZA RADOSCIA>JESTESCIE PANOWIE PIEKNYM PRZYKŁADEM JAK POLAK CHCE TO POTRAFI I WIEK NIE MA ZNACZENIA.- POZDR>FANKA SPORTU -Sonia T
~ napisał(a): jarek sie nie zna, nie wie co mówi. jarek jak jest przedostatni to sie cieszy, że to sukces bo nie jest ostatni.
Kazimierz Marczewski napisał(a):~ napisał(a): jarek sie nie zna, nie wie co mówi. jarek jak jest przedostatni to sie cieszy, że to sukces bo nie jest ostatni.
Szanowny Anonimie!
Sukcesem jest już systematyczne uprawiane tej lub innej dyscypliny sportu w moim wieku, a nie np. siedzenie przed telewizorem i przysłowiowe "pierdzenie w stołek'.
Tak, jestem dumny z osiągniętego wyniku w Gorzowie Sląskim.
Będą z jeszcze większym zapałem trenował i mam nadzieję, że będę w pierwszej dziesiątce najlepszych zawodników w tej kategorii wiekowej w Polsce. Pozdrawiam po sportowemu.