Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~Mieszkanka niezalogowany
4 października 2017r. o 15:33
Nie w każdym zakładzie są talony
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
~~Captain Obvious niezalogowany
5 października 2017r. o 20:29
Qurwa no nie, no po prostu qurwa no nie, Boże czy Ty to widzisz! Nowy zakład w strefie- spoko. Nowe miejsca pracy- spoko, ale oferowane warunki finansowe to jakaś kpina i naprawdę życzę powodzenia w zrekrutowaniu ponad 900 (jak na razie, docelowo ponad 1000 pracowników) Ludzie, skończyły się czasy gdy zarabiając 2500 pln na łapę było się królem życia
~~Xg niezalogowany
6 października 2017r. o 9:26
P R A W D A K U R W A jego mać !!!!!!!!!!!
~~madka niezalogowany
6 października 2017r. o 9:27
W czasach 500+ ja miałabym iść do pracy za 2500 zł? No chyba jaja jakieś, ale frajerów nie brakuje i na pewno ktoś się znajdzie, kto będzie pracował na mnie i na moje hore curki. Pozdro frajerzy, tyrać mi tam ładnie, a ja w tym czasie dopijam herbatkę i idę na poranną drzemkę
~~zenia niezalogowany
6 października 2017r. o 10:24
Powiedzcie mi proszę gdzie kobieta zarobi więcej;p bo jak widze ogłoszenia to wszedzie dają 2200 brutto:( Dla mężczyzn jest więcej pracy to mogą sobie poszukać lepszej pracy za lepszą kase ale jeżeli chodzi o kobiety to napewno beda tam pracować za te śmieci;( przykre:(
~~Czy przyjmuja tez kobiety czy tylko dla niezalogowany
6 października 2017r. o 17:10
Ala
~~... niezalogowany
6 października 2017r. o 17:47
~~Czy przyjmuja tez kobiety czy tylko dla napisał(a): Ala

:D Przyjmują kobiety owszem ,sądząc po komentarzach kobietom proponują 2200 brutto a facetom 2500 ....
~~ niezalogowany
6 października 2017r. o 19:57
~~madka napisał(a): W czasach 500+ ja miałabym iść do pracy za 2500 zł? No chyba jaja jakieś, ale frajerów nie brakuje i na pewno ktoś się znajdzie, kto będzie pracował na mnie i na moje hore curki. Pozdro frajerzy, tyrać mi tam ładnie, a ja w tym czasie dopijam herbatkę i idę na poranną drzemkę
Te 500 + sie skonczy juz nie długo a ty dalej bedziesz z corkami ,przykro mi ze jestes taka egoiska .Zobaczymy kto sie bedzie smial z tych frajerow ,pozdrawiam
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza