To kto pisal ze w rhenusie jest horror?Dopytuje sie tak no ide tam do pracy,a ten post z horrorem troche mnie wystraszyl,oddam ze jestem kobieta I nie bede na wozkach widlowych.
JAKI HORROR - LUDZIE?! CO TO ZA BZDURY WYPISUJECIE I W JAKIM CELU!!!
Pracuję od początku i uważam, że powoli atmosfera robi się koleżeńska i mało kto narzeka!
Jeżeli komuś się nie podoba, zawsze może zrezygnować i wyjść!
A CO DO PAŃ: pracują przy pakowaniu paczek - sprawdzają zebrane towary, skanują, zaklejają paczkę i drukują etykietę. KONIEC - praca: prosta, łatwa i przyjemna ;-)
Stojąca - ale bez dzwigania i żadnych wózków widłowych tp.!
POZDRAWIAM ;-)[img=1510506176_knkp9td.jpg]
Stanowiska nie są przypisane na stałe - zawsze można podejść do brygadzisty i poprosić o zmianę, jak komuś coś-gdzieś nie idzie-pasi!!
Na pewno zrozumieją TO!! ;-)
Jak widac po dzisiejszych nowych osob to wiekszosc to same satrsze osoby i emeryci bo mlodych dalej brak jak widza ze pracuje sie w weekendy za normalna stawke.Nawet na szkoleniu bhp po 2 godz zwolnily sie 2 osoby a nastepne 4 osoby mysla czy przyjsc do pracy niezle co ??? Teraz pytanie dlaczego manpower nic nie mowi ze sa pracujace weekendy na 2 zmiany za normlana stawke ?????
Jak ktoś się nie nadaje nawet na smar do czołgu to będąc na stanowisku dyrektora będzie płakał, że za ciężko.
Nie narzekajcie na tą pracę, bo ci co tak piszą to chyba nie wiedzą, co to znaczy praca.
Panowie przy taśmie większość czasu stoją oparci o rolki tylko od czasu do czasu przepchną paczkę do kolegi obok równie robotnego.
Niektórych z was to bym nie zatrudnił nawet, jakby mi dopłacali.
Teraz pytanie dlaczego manpower nic nie mowi ze sa pracujace weekendy na 2 zmiany za normlana stawke ?????
Bo też trzeba słuchać co się mówi a nie tylko być ! Byłam na spotkaniu ,na rozmowie indywidualnej i rozmawiałam z Panią przez telefon zawsze słyszałam ,że jest to system ciągły ,praca w weekendy .Pani wyraźnie tłumaczyła w czym rzecz ,więc teraz pretensje tylko do siebie !