inspekcje pracy nasłać na dziadów za soboty i te inne
tel. 75 75 268 33
https://wroclaw.pip.gov.pl/pl/o-urzedzie/dane-teleadresowe/1756,oddzial-w-jeleniej-gorze.html
2 godz. 35 min. temu
Czy ty umiesz z czytać tabelki jakim jest grafik? Kto pracuje więcej niż 2 weekendy w miesiącu. I to w jeden sobotę a w drugi niedzielę? No kto cwaniaczku?
Dwa jakoś na pierwszym spotkaniu nikt nic nie mówił o dodatkowym płatnym za weekendy. Wiec nie wiem co robiłeś/robiłaś jak słuchałes i podpisywales umowę. Ale gratuluję, nic tylko naciągacac cie jak nie czytasz co podpisujesz. Tak że z tą inspekcja pracy to radzę dzwoń sam i zobqczymy co ci powiedzą. Doucz sie
~~3 weekendy pracujace mam niezalogowany 7 grudnia 2017r. o 16:27
Ja pracuje 3 week w grudniu pierwszy week robilem na 2 zmianie w sobote 3 week mam znowu 2 zmiane w sobote a 4 week robie i sobote i niedziele !!!!!!! Jak niewidziales grafiku to nie wypowiadaj sie !!!! Do tego robie w wigillie i w sylwester i co ty na to ??? Mowiles ze niema wiecej niz 2 week pracujace???? Prawie wszyscy robia po 3 week a jeszcze sa inni co robia 4 week !!!!!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.