Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Rhenus logistics

~~////obserwator niezalogowany
31 grudnia 2017r. o 22:20
Tam podobno trzeba umieć liczyć. Bądźmy obiektywni, gdy na początku wszystkich szkolono na przyjmowaniu towaru, to nie było chętnych. Poza tym te spaślaki (bo są dwaj), gdy nie ma dostaw to pikują, a ten starszy (podobno były trep) to jeszcze,jak trzeba jeździ wózkiem widłowym.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~inbound niezalogowany
31 grudnia 2017r. o 23:05
Jeszcze raz wszystkiego dobrego w NR 2018 życzę wszystkim z Rhenus Logistik.
7386
#Coper nieaktywny
31 grudnia 2017r. o 23:09
[img=1514758191_onoy6sb.jpg]
~~klucznick niezalogowany
1 stycznia 2018r. o 15:15
~~eto napisał(a):
~~klucznick napisał(a): Qrwa czegoś nie rozumiem,narzekacie jedziecie na przełożonych itp mi jak się zakład nie podoba szef to bee mała kasa to zmieniam pracę i na nikogo się nie oglądam,a szacunku nie ma ten co to jęczy i robi nie ma szacunku dla siebie,a forum widzę to taka ściana płaczu, wylać łzy i rano do roboty,jesteście żałośni.

Brawo masz chłopie jaja.Jak jeszcze rozumu przybędzie,to daleko zajedziesz .
żebyś ty żałosny buraku miał tyle rozumu co mam ja to byś inaczej gęgał, a tak musisz gęgać za 1685zł/miesiąc,i to jest właśnie twoja złość wylana na mnie,wiesz gdzie mnie możesz pocałować żałosny pajacu no właśnie tam ,ale ustaw się w kolejke bo z każdym dnie powiększa się liczba buraków która mnie może pocałować w d-u-p-ę,tę twoją pensyjke to mam w tydzień.
~~ niezalogowany
1 stycznia 2018r. o 15:28
Żyjesz jak pies.Mieszkasz w budzie i ją obszczywasz.
Zarabiasz 20 tysi na rękę ?
~~klucznick niezalogowany
1 stycznia 2018r. o 15:59
~~ napisał(a): Żyjesz jak pies.Mieszkasz w budzie i ją obszczywasz.
Zarabiasz 20 tysi na rękę ?
wolę mieszkać w budzie za xxxx zł, jak w pałacu za 1450 zł/ miesiąc.ja lubię moją pracę ,i to mnie wyróżnia od tych co to dla kasy coś robią.
~~Poszukujacy pracy niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 12:35
czy są nadal przyjęcia na pakowanie czy zostaly narazie wstrzymane?
~~ niezalogowany
2 stycznia 2018r. o 15:06
na pakowaniu pracują w zasadzie tylko kobiety
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza