~Miesz napisał(a): Większość chce parkingu tylko kilka osób niewyraźne zgody. Czemu? Bo nie maja auta. A jeśli rodzina przyjeżdża do nich to narzekają i zajmują miejsce tym co tam mieszkają i przez takich ludzi niektórzy muszą parkować 400 metrów od domu. Ohhh poprawka komjakie 400 metrow przesadzasz w zdluz jana pawla sa parkingi i czasami mam wrazenie ze puste a z podworka chce z parkongowac smiechu warte lepiej dla tych dzieci cos zrobic boisko mini
~ napisał(a): Budować i nie słuchać kwękania kilku pyskaczy !!Nasza klatka nie chce zadnych PARKINGOW.Do Badera jeździmy rowerami.A nasze rowery sa droższe od tych bryk,ktore maja parkować za szlabanem.Ja trzymam rower na balkonie.Chociaz ukradli mi kiedyś wanne z I pietra,tez z balkonu.Do kogo mam isc na skarge???
~Maniek napisał(a):Idz na skarge do Jozka na PARAFIE on zna wszystkich zloodziei.Bo się później spowiadają.Jak nie on to jego Koscielny,bo się nieraz w Konfesjonale zmieniają się.!!!~ napisał(a): Budować i nie słuchać kwękania kilku pyskaczy !!Nasza klatka nie chce zadnych PARKINGOW.Do Badera jeździmy rowerami.A nasze rowery sa droższe od tych bryk,ktore maja parkować za szlabanem.Ja trzymam rower na balkonie.Chociaz ukradli mi kiedyś wanne z I pietra,tez z balkonu.Do kogo mam isc na skarge???