Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 maja 2016r. o 22:21
masi napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Było by fajnie gdybym usłyszał ... kocham cię ....

Miłego słuchania :)

Poddajesz partię Zmasowany . To nie ładnie . Prawdziwi faceci tak nie robią . Prawdziwi faceci biją się z babami ... do końca swoich dni.

Tymczasem dobrej nocy Wam życzę . Jeszcze dwa ruchy i roszadę zrobię :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3004
#masi nieaktywny
30 maja 2016r. o 23:25
masi napisał(a):

Poddajesz partię Zmasowany . To nie ładnie . Prawdziwi faceci tak nie robią . Prawdziwi faceci biją się z babami ... do końca swoich dni.

Tymczasem dobrej nocy Wam życzę . Jeszcze dwa ruchy i roszadę zrobię :D

Panna od kiedy jestem prawdziwym facetem? ;) ->Ostatnio byłem burakiem z bmw, następnie strzelałeś do mnie z łuku choćbym był ostatnim człowiekiem na ziemi, prosiłeś się o udeptaną ziemię... Zdecyduj się w końcu :P
Co do gry w szachy nie uciekną, bądź cierpliwy ;)
Co do kobiet to Twoja sprawa i życzę Ci wszystkiego co najlepsze w tym temacie :)
Dobrej Nocy :)
PS Wyślij kołysankę ukochanej ;)

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 23:25:

Przepraszam, nie ten song :)

<b>elektrykabudowlana.pl</b>
4335
31 maja 2016r. o 6:33
Nie łam się Zmasowany , obiecałem przegrać pierwszych dziesięć :D

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~burak niezalogowany
31 maja 2016r. o 11:05
Pannazdzieckiem napisał(a): Nie łam się Zmasowany , obiecałem przegrać pierwszych dziesięć :D

Miłego :)

ten to zawsze nie na temat.
4335
31 maja 2016r. o 14:33
PanM napisał(a): Mam poważne wątpliwości czy żyjemy w wolnej Polsce i czy mamy jakiekolwiek wolne media. ...

Masz rację Przemo. Wolna Polska to dopiero przyszłość. Pytanie brzmi jak Ją utworzyć ? Moim zdaniem trzeba zacząć od wzrostu świadomości i drukowania lokalnych walut. Nowoczesny neokolonializm uprawiany przez rządzących ... wszystkich maści , oparty jest w gruncie rzeczy na daninie płaconej przez Polaków w podatkach ... żydom. Do dupy z taką wolnością i fiducjarną mamoną. Przy czym nie ma sensu rozmywać uwagi Lemingów na fanaberie purpuratów . Trzeba patrzeć na banki.

I co ? Jest na temat ... buraku :]

~kawalerbezdziecka niezalogowany
31 maja 2016r. o 15:59
Panna, ty matole! W tworzeniu durnowatych "koncepcji" finansowych przebijasz już tych baranów z PiS. Nie idź tą drogą - bo zajdziesz do dupy!
4335
31 maja 2016r. o 16:10
Żydowski kawalerze , to nie jest moja koncepcja , ja tylko powtarzam za mądrzejszymi ode mnie . Powiedz mi , co czułbyś gdybyś był wolny od kredytu hipotecznego ?

Mi właśnie o to chodzi ... Ludzie ... oni nie mieli tych pieniędzy , które Wam dali . Spróbujcie to zrozumieć :)

~kawalerbezdziecka niezalogowany
31 maja 2016r. o 16:23
Żydowski to może ty jesteś bo najczęściej plują na Żydów tacy co gdzieś tam w drzewku genealogicznym mają jakiegoś starozakonnego.
A co do sprawy to mnie gó.no obchodzi czy "oni" mieli te pieniądze czy nie - ważne że mi je pożyczyli, wybudowałem chałupę i napewno kasę im zwrócę a chałupa zostanie dla moich potomnych.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza