Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

2161
#fobiak nieaktywny
30 maja 2016r. o 11:33
Pannazdzieckiem napisał(a):
fobiak napisał(a):

Interesuje mnie , jak wyrwać jedną taką Słowiankę ze szponów byłego Cesarstwa. Jak zmusić Ją do czytania czegoś innego jak ewangelie ? Poradzisz coś ?

nie mam zielonego pojecia o babach
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
30 maja 2016r. o 18:08
masi napisał(a): Panna, co zrobiłeś z księżniczką, że taka miła się zrobiła i w ogóle już się nie udziela? :> Brakuje mi jej słodkich złośliwości! Odczaruj pokrzywkę! :D Dopisane 29.05.2016r. o godz. 21:59:PS Mam nadzieję że nie wyrwałeś chwasta! :D
Dzisiaj mam głupawkę wiem że to żadne usprawiedliwienie po prostu wybaczcie! :)

Widzisz Norbi ;) Z babami , to nigdy nic nie wiadomo . Mają swój własny świat zamknięty na klucz ... muzyki , poezji , doznań . Wszechświatem nie są zainteresowane. Swego czasu tzw . aniołowie Jahwe poprzewracali im w głowach ... i stąd te Pokrzywki :) My z aniołami konkurować nie możemy. Na chwilę obecną jesteśmy z krwi i kości ... ale jeśli Stwórca nie kłamie , to będziemy Wolną Energią Duszy.

Laufer na C3 :) Nie ociągaj się chłopcze :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
30 maja 2016r. o 18:25
haha
ok Paniusia, jeśli szachy, to tylko tak...

[img=1464625488_ao57pbb.jpg]

jakiś kompromis musi być
abc czeka :)
11445
PanM
30 maja 2016r. o 18:34
W sprawie wolnych mediów pragnę przypomnieć jak się knebluje wolność słowa i wypowiedzi.Nie robi tego jakaś niewidzialna ręka komunistycznego c e . nz o r a .To jet tu i teraz .

TEMAT ZAMKNIĘTY -- kto i z jakiego powodu go zamknął ?

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=102518&strona=last[img=1464626075_lgcxkzo.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2161
#fobiak nieaktywny
30 maja 2016r. o 18:40
przemciu
temat jest zamkniety z wiadomych powodow
chyba nie prowadziles nigdy zadnego portalu
za taki temat moga portal zamknac
to jest gdybanie
ale lepiej zamknac temat niz portal
ja osobiscie ten temat zamknalem
a twoje wolne media mozesz sobie wsadzci w twoje skostniale cztery literki

czytaj co pisalem w tym temacie to nie bedziesz zadawal gloopich pytan
14505
DP
30 maja 2016r. o 18:56
PanM napisał(a): W sprawie wolnych mediów pragnę przypomnieć jak się knebluje wolność słowa i wypowiedzi.Nie robi tego jakaś niewidzialna ręka komunistycznego c e . nz o r a .To jet tu i teraz .

TEMAT ZAMKNIĘTY -- kto i z jakiego powodu go zamknął ?

http://www.bolec.info/index.php?boleslawiec=forum&forum=9&act=showtopic&topic=102518&strona=last[img=1464626075_lgcxkzo.jpg]

dziwne pytanie :>

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 18:56:

falco napisał(a):
DP napisał(a):
falco napisał(a): :D

ładny uśmiech falco

:D to raczej śmiech
bo wiem dlaczego ;)

nie wiesz
i plotek nie słuchaj, bo Ci co je sieją sami kiedyś będą ich ofiarami
2900
#falco nieaktywny
30 maja 2016r. o 19:00
odrobinę nie zgodzę się z tym powodem do zamknięcia portalu z powodu tytułu lub komentarzy bo

w regulaminie pisze krótko e portal nie bierze odpowiedzialności itd. a w końcówce coś o potencjalnej karze jaka może dotknąć wygłaszającego ten czy inny pogląd

jeśli chcesz to zasypię ten temat komentarzami dotyczącymi ''kłamczyńskiego'' czy też Antona ''brzozy''M.
nawet tych z ogólnopolskich portali ....
to co my tutaj piszemy o Antku to ''pikuś'' w stosunku do tego co piszą inni a portale działają dalej ...

a to ze temat został zamknięty to czuję w tym rękę jakiegoś donosiciela co to nie bardzo wiedział jak skutecznie bronić swojego ''guru'' :D

czytałeś ostatnie wpisy z tego linku dotyczącego tematu
śmieszy mnie bezradność jaka w nich przebija :D

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 18:58:

[img=1464627505_1sr713b.jpg]

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 18:59:

[img=1464627549_51yki5k.jpg]

Dopisane 30.05.2016r. o godz. 19:00:

to jest niezłe :D
jestem za tym by właśnie tak sprawdził :D [img=1464627609_x6rb4qn.jpg]

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
30 maja 2016r. o 19:09
fobiak napisał(a): przemciu
temat jest zamkniety z wiadomych powodow
chyba nie prowadziles nigdy zadnego portalu
za taki temat moga portal zamknac
to jest gdybanie
ale lepiej zamknac temat niz portal
ja osobiscie ten temat zamknalem
a twoje wolne media mozesz sobie wsadzci w twoje skostniale cztery literki

czytaj co pisalem w tym temacie to nie bedziesz zadawal gloopich pytan

Panie Fobiak , przypomina że występuje tu jawnie pod własnym nazwiskiem.
Mam swoje lata i nie życzę sobie aby Pan mnie " tykał " i pośrednio pozwalał sobie na zbytnią poufałość w stylu " przemciu "
Jeśli się prywatnie znamy to proszę o tym zapomnieć.
Skoro robi Pan za cen zora to Pana sprawa .Ja sam odpowiadam za to co robię , mówię i pisze.
Nie robiłem w gacie przed komuchami i nie będę robił przed współczesnymi partyjniakami bez względu na to kim są.
Pana połajanki tym którzy pamiętają niewiele się różnią od tych z minionej epoki realnego socjalizmu.Piszę tu aby wyrazić swoje zdanie na temat obecnego sposobu rządzenia Polakami a nie po to aby wtórować opinii moderatora Fobiaka.

Zastosowana autokorekta

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA KGHM zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza