~kawalerbezdziecka napisał(a): Żydowski to może ty jesteś bo najczęściej plują na Żydów tacy co gdzieś tam w drzewku genealogicznym mają jakiegoś starozakonnego.
A co do sprawy to mnie gó.no obchodzi czy "oni" mieli te pieniądze czy nie - ważne że mi je pożyczyli, wybudowałem chałupę i napewno kasę im zwrócę a chałupa zostanie dla moich potomnych.
masi napisał(a):
PS Wyślij kołysankę ukochanej ;)
Pannazdzieckiem napisał(a):~kawalerbezdziecka napisał(a): Żydowski to może ty jesteś bo najczęściej plują na Żydów tacy co gdzieś tam w drzewku genealogicznym mają jakiegoś starozakonnego.
A co do sprawy to mnie gó.no obchodzi czy "oni" mieli te pieniądze czy nie - ważne że mi je pożyczyli, wybudowałem chałupę i napewno kasę im zwrócę a chałupa zostanie dla moich potomnych.
Moje gratulacje :) A ile odsetki ? Widzisz Ciołku , w czasach kiedy brzdącem byłem pieniądz był bezodsetkowy . To była tzw. komuna . Tęsknię za dzieciństwem . Moje nazwisko brzmi Różański . Ponoć facet o takim nazwisku był stalinowskim katem , nie szukałem genów ... ale wolę Mondrą Knigę kosmitów od Twojego ulubionego Talmudu . Uważam , że nawet taki cieć jak Ty , jest dzieckiem Stwórcy. Słyszałeś coś o priorytetach ? :D
Qurcze , jak ja lubię grać w szachy :D
~ napisał(a): ...
Jak coś nic nie kosztuje to jest nic nie warte
Pannazdzieckiem napisał(a): Ale budował fabryki za psi pieniądz sprzedane. Pincet siedemdziesiąt trzy , o ile mnie starcza pamięć nie myli . Ludzie mieli co robić , bo dzisiaj przewracają papiery z kupki na kupkę , i strasznie się przy tym męczą :D
No cóż ... globalizacja :]
DP napisał(a):masi napisał(a):
PS Wyślij kołysankę ukochanej ;)
jeśli dobrze pamiętam jedyną babą w życiu Paniusi jest jego córka :)
no chyba że coś się zmieniło :)
~ napisał(a):
Sen o potędze :D, dziesiątej?