Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
31 maja 2016r. o 16:41
~kawalerbezdziecka napisał(a): Żydowski to może ty jesteś bo najczęściej plują na Żydów tacy co gdzieś tam w drzewku genealogicznym mają jakiegoś starozakonnego.
A co do sprawy to mnie gó.no obchodzi czy "oni" mieli te pieniądze czy nie - ważne że mi je pożyczyli, wybudowałem chałupę i napewno kasę im zwrócę a chałupa zostanie dla moich potomnych.

Moje gratulacje :) A ile odsetki ? Widzisz Ciołku , w czasach kiedy brzdącem byłem pieniądz był bezodsetkowy . To była tzw. komuna . Tęsknię za dzieciństwem . Moje nazwisko brzmi Różański . Ponoć facet o takim nazwisku był stalinowskim katem , nie szukałem genów ... ale wolę Mondrą Knigę kosmitów od Twojego ulubionego Talmudu . Uważam , że nawet taki cieć jak Ty , jest dzieckiem Stwórcy. Słyszałeś coś o priorytetach ? :D

Qurcze , jak ja lubię grać w szachy :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 18:23
:D

Jak brzdącem byłeś, to Gierek właśnie zadłużał Polskę.

Wcześniejsze pokolenie oskubano w 1950 r.
http://ciekawostkihistoryczne.pl/2011/11/17/jak-komunistyczna-wladza-ukradla-polakom-23-oszczednosci/
4335
31 maja 2016r. o 18:30
Ale budował fabryki za psi pieniądz sprzedane. Pincet siedemdziesiąt trzy , o ile mnie starcza pamięć nie myli . Ludzie mieli co robić , bo dzisiaj przewracają papiery z kupki na kupkę , i strasznie się przy tym męczą :D

No cóż ... globalizacja :]

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
31 maja 2016r. o 19:35
masi napisał(a):

PS Wyślij kołysankę ukochanej ;)

jeśli dobrze pamiętam jedyną babą w życiu Paniusi jest jego córka :)
no chyba że coś się zmieniło :)
~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 19:43
Pannazdzieckiem napisał(a):
~kawalerbezdziecka napisał(a): Żydowski to może ty jesteś bo najczęściej plują na Żydów tacy co gdzieś tam w drzewku genealogicznym mają jakiegoś starozakonnego.
A co do sprawy to mnie gó.no obchodzi czy "oni" mieli te pieniądze czy nie - ważne że mi je pożyczyli, wybudowałem chałupę i napewno kasę im zwrócę a chałupa zostanie dla moich potomnych.

Moje gratulacje :) A ile odsetki ? Widzisz Ciołku , w czasach kiedy brzdącem byłem pieniądz był bezodsetkowy . To była tzw. komuna . Tęsknię za dzieciństwem . Moje nazwisko brzmi Różański . Ponoć facet o takim nazwisku był stalinowskim katem , nie szukałem genów ... ale wolę Mondrą Knigę kosmitów od Twojego ulubionego Talmudu . Uważam , że nawet taki cieć jak Ty , jest dzieckiem Stwórcy. Słyszałeś coś o priorytetach ? :D

Qurcze , jak ja lubię grać w szachy :D

Jak coś nic nie kosztuje to jest nic nie warte
4335
31 maja 2016r. o 19:56
~ napisał(a): ...
Jak coś nic nie kosztuje to jest nic nie warte

Pokrętna filozofia , ale niech Ci będzie :) Pewnikiem nie znasz tego dowcipu :

A świstak , dalej te sreberka . Konsekwencja to dobra rzecz :D

~ niezalogowany
31 maja 2016r. o 20:02
Pannazdzieckiem napisał(a): Ale budował fabryki za psi pieniądz sprzedane. Pincet siedemdziesiąt trzy , o ile mnie starcza pamięć nie myli . Ludzie mieli co robić , bo dzisiaj przewracają papiery z kupki na kupkę , i strasznie się przy tym męczą :D

No cóż ... globalizacja :]

„Gwoli historycznej ścisłości: pierwszy - jeszcze w 1976 roku - padł cukier. Tuż po ówczesnym święcie 22 lipca 1976 r. Biuro Polityczne KC PZPR, zgodnie z ówczesnym hasłem "Partia kieruje, rząd rządzi", podjęło odważną decyzję. W związku z nieracjonalnym, nadmiernym wykupem cukru z uspołecznionych placówek handlowych, każdy obywatel otrzymywał raz w miesiącu "bon towarowy", upoważniający do zakupu 2 kilogramów cukru. „

http://www.pomorska.pl/publicystyka/art/7027755,byly-kartki-na-mieso-cukier-wodke-mydlo-benzyne-a-nawet-garnitury-do-trumny,id,t.html

Sen o potędze :D, dziesiątej?
4335
31 maja 2016r. o 20:09
DP napisał(a):
masi napisał(a):

PS Wyślij kołysankę ukochanej ;)

jeśli dobrze pamiętam jedyną babą w życiu Paniusi jest jego córka :)
no chyba że coś się zmieniło :)

Owszem , jest . Ale Jej nie mogło by być bez matki . Jest jeszcze jedna taka , co się mnie wstydzi i nie kocha . No taki los , co poradzić :D Na miłosny zawód najlepsza jest kolejna miłość ... piszesz się Kaczucha ? :)

Dopisane 31.05.2016r. o godz. 20:09:

~ napisał(a):
Sen o potędze :D, dziesiątej?

A dzisiaj mamy wszystko oprócz kartek w Biedronce z importu . Zajefajnie :| Zielona wyspa jak się patrzy .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza