Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

14505
DP
31 maja 2016r. o 21:20
ja na pewno siedziałabym w pierdlu :)

Dopisane 31.05.2016r. o godz. 21:20:

za marzenia o wolności ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~gupia panna niezalogowany
5 czerwca 2016r. o 7:02
Tej panniezdzieckiem brak baby rozum zabrał.Ciśnienie na torbe przeszło wyżej.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 10:41
~gupia panna napisał(a): Tej panniezdzieckiem brak baby rozum zabrał.Ciśnienie na torbe przeszło wyżej.

Jakżesz błyskotliwy wniosek , a jaki dowcipny . :|
Jak się ma takich dyskutantów przed sobą , to się nawet żyć nie chce , nie mówiąc o seksie :D

Nasz Ci tu Kolego nieco wiedzy , żeby w temacie było :

http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/rozpoczeto_cenzure,p1116366848

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 12:07
dobrze że to nadal wolne ''medium'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
11445
PanM
5 czerwca 2016r. o 12:15
falco napisał(a): dobrze że to nadal wolne ''medium'' :D

Pana Panie Janku humor nie opuszcza .Tak trzymać .

Media wolne od politycznej prawdy.

Dopisane 05.06.2016r. o godz. 12:15:

http://wolnemedia.net/zaklamana-historia-ostatnich-30-lat/

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 12:31
PanM napisał(a):

Media wolne od politycznej prawdy.Dopisane 05.06.2016r. o godz. 12:15:http://wolnemedia.net/zaklamana-historia-ostatnich-30-lat/

Miło mi Przemo , że spodobał Ci się artykuł jednego z trzech mych Autorytetów. Potrzebowałem przeczytać tylko " Drogi wnuczku " i już wiedziałem co dalej będzie :D Od kilku lat tłukę Wam do głowy , że chemitrale , to nie smugi kondensacyjne , a opryski na Ludzi.
Dr Jaśkowski też tak mówi , ale ja byłem pierwszy od Niego. Oczywiście Jego wiedza i poglądy , to wyżyny do których nie dotrę , ale czym byłby Autorytet , gdyby brylował na moim pułapie ... mam chyba kompleks betoniary :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 12:32
ja zawsze mam dobry humor... :D
szalona wręcz radość mnie ogarnia jak wpadają tu bogobojne ...y a dzisiaj coś ich brak ...
rozpamiętują chyba wczorajsze ''orędzie prezesika'' lub jeszcze toną we łzach widząc jak wielu ludzi tych z ''gorszego sortu'' wpadło na marsz KOD-u... :D

Zastosowana autokorekta

"bierz życie z każdym oddechem..."
2161
#fobiak nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 12:41
PanM napisał(a):

Media wolne od politycznej prawdy.Dopisane 05.06.2016r. o godz. 12:15:http://wolnemedia.net/zaklamana-historia-ostatnich-30-lat/

chyba cala noc szukales przepisu na ten bigosik by nakarmic najedzonego goscia ale nie pomyslalec o tym, ze przedobrzyles z drobiem a on drobiu nie je.
blablanina jakiegos studenciny edukowanego przez ziemkiewicza na scieromediach.
oj przemciu przemciu jak ty zasmiecasz ten portal

Dopisane 05.06.2016r. o godz. 12:41:

a dziadek w tym lisciku, (ktory napisal wnuczek) pie...li farmazony bo w prl-u z historii uczyli o zolkiewskim, czarneckim itp... w bibliotekach byly tez ksiazki, jesli kogos interesowala moskwa z 10 marca to mogl zaspokoic glod niewiedzy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!