Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 12:45
fobiak napisał(a):

...
blablanina jakiegos studenciny edukowanego przez ziemkiewicza na scieromediach.
....

Odleciałeś Fobiczny :D Jaśkowski mógłby być ojcem Ziemkiewicza , gdyby Mu się pierwsza randka udała , a panna nie okazała się Pokrzywką :D

Podrzuć jakie pifko ... chociaż ... może być też trafka :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11445
PanM
5 czerwca 2016r. o 13:49
Panie Fobiak -- widzę że musimy powrócić do meritum aby nie zamazać sensu założonego tematu .

Wolne media to takie które zezwalają swoim czytelnikom internautom do nieograniczonego korzystania z forum.
Każdy sam odpowiada za to co pisze.
Wolne media to te które nie są w żaden bezpośredni lub pośredni sposób zależne od władz.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 13:57
ale po co ''wałkować '' temat skoro wszyscy wiedzą że takich medii (ów) ;) nie ma i nigdy nie będzie...

to ''spolszczenie'' powyżej to za pewną kobietą (chyba) co to profesorką zwą... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
4335
5 czerwca 2016r. o 14:04
PanM napisał(a): ...
Wolne media to takie które zezwalają swoim czytelnikom internautom do nieograniczonego korzystania z forum. ...

Amen. I wyrażania opinii. Mogę powiedzieć , że " Przemo jest gupi " i żadna poprawność polityczna na Bolcu nie wytnie mi posta. ;)
Jeszcze nie jest tak źle , ale może być gorzej ... :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2161
#fobiak nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 14:17
PanM napisał(a):

Wolne media to takie które zezwalają swoim czytelnikom internautom do nieograniczonego korzystania z forum.

przemciu, popraw sie zanim przejrze na oczy i sam cie poprawie

"nieograniczonego"
no zobacz ja kazia nie moge zbanowac a on mnie moze
czy to sa wolne media?

Dopisane 05.06.2016r. o godz. 14:17:

juz pisalem o wolnosci ale do ciebie trafia tylko jak sie w ciebie kowaldlem rzuci
2900
#falco nieaktywny
5 czerwca 2016r. o 14:23
Tadek w swojej stacji może powiedzieć o kimś ''czarownica'' ale powiedz o nim szaman to gotów wszystkich pozwać ...

podobnie jest tutaj ...''władzunia'' kupuje sobie media zezwoleniami na np. reklamy ale przynajmniej za nie płaci ...
ale mamy wolny rynek i każdy chce żyć ...

znam grupę zawodową bardziej od redaktorów pazerną na kasiorę...
dlaczego?...bo pecunia non ''szalet''... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
211
skorn
5 czerwca 2016r. o 16:34
PanM napisał(a):
falco napisał(a): dobrze że to nadal wolne ''medium'' :D

Pana Panie Janku humor nie opuszcza

janóż to nie janek

<i>
4335
5 czerwca 2016r. o 20:06
PanM napisał(a): ... Bardzo ciekawym pozostaje fakt jakich argumentów wobec redakcji użył ZLECENIODAWCA ? ...

To jest dobre pytanie . Nawet bardzo dobre. Nie wszyscy muszą być operatorami betoniary , jak ja . Niektóre zwierzęta są równiejsze , jak pisał Orwell. Równie dobrze mógłbym napisać " Pan Prezydent Bolesławca , Piotr Roman ... to dureń " .

Uzasadnienie :

" Mocą Woli Wyborców , nadany Mu Tytuł przedstawiciela Lokalnej Społeczności , pozwala Mu na wprowadzenie lokalnej waluty , a dureń z tego prawa nie korzysta , zasłaniając się ustawodawstwem państwa istniejącego jedynie teoretycznie i unijnymi dyrektywami , otwierając kolejne " wolne strefy ekonomiczne " i ... betonując miasto plastikiem , gliną , granitem i długiem "

Quo Vadis , Dwuimienny i Wy ... przydupasy ?

Przemo , nie wiem , co się działo na tamtej sesji , bo mnie tam nie było. No wiesz , ciągle ta betoniara :D Ale jeśli jutro nie będę pisał o tym w co wierzę , to znaczy , że ... psy Orwella już mnie mają :D

Dopóki mogę , to piszę :)

Miłego wieczoru Wam życzę Bracia Lachy i Wam Piękne Słowianki :)

Dopisane 05.06.2016r. o godz. 20:06:

I jeszcze jedno , ja , Piotr Różański nie zamierzam popełnić samobójstwa :) Marzy mi się wolna ... nie tylko Polska , ale cała Cywilizacja ... wolna od tradycji , Droga Kc :) Niech się Panie przebierają w co chcą , ale niech chociaż dbają o dzieci jak moja mama o mnie. Chwała i szacunek tym Paniom , które dbały i dbają o ... nie swoje dzieci .

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza