Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 czerwca 2016r. o 18:33
~psychiatra napisał(a): ...
Róźański, dam Ci zupełnie gratis dobrą radę.
JAK PIJESZ TO NIE PISZ !!

Ja jak Maleńczuk piję non stop , bo tej rzeczywistości na trzeźwo nie da się oglądać ... jak mawiał Daukszewicz. To kiedy mam pisać ? :D Poza tym dobry trunek jest dobry na chemitrale , chyba że Znafca Psychiatrii ma lepżejsze s ... se ... śe ... śrotki :D

To tak nieco abstrahując od tematu , skoro już o chemitralach wspomniałem , wracając oczywiście do " służby za mamonę " , aspekt pilotów , czyli sprzedajnych Ludzi. Upadek człowieczeństwa , jak gadające w telewizorniach głowy. Pol Lechicki ładnie to przedstawia :

Jaką recepturę zalecisz Lechickiemu ... samozwańczy Psychiatro ?
Straszyć i ośmieszać , to możesz babę na klatce schodowej. Lachy takich chłystków jak Ty , pod pióro biorą :]

Miłego wieczoru :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
6 czerwca 2016r. o 18:58
E napisał(a):
DP napisał(a): temat dotyczy mediów i tylko o tym mówię :)

Środki masowego przekazu, mają coraz bardziej ograniczaną wolność. Ale mnie intryguje człowiek. Mam nadzieję, że Ci, którzy "bzdurzą" za ekranami, przynajmniej wierzą w to co mówią, bo jeśli robią to tylko dla pieniędzy, to...wyrazy współczucia.

właśnie to chciałam podkreślić E, dlatego też nie oglądam tv, jeśli zaś chodzi o ludzi to - jednostka jest jak kosmos, nie mi kierować się oceną, wierzę że są dobrzy ludzie(Ty jesteś tego przykładem), jeśli do czegoś się odnoszę, to na pewno do zachowań grup społecznych, to mnie fascynuje i bardzo ciekawi :)
~ps niezalogowany
6 czerwca 2016r. o 19:19
"Panna..." a Ty wiesz że na odwyk możesz zostać skierowany i dostarczony przymusowo?
I co wtedy zrobisz chłystku?
4335
6 czerwca 2016r. o 19:24
~ps napisał(a): "Panna..." a Ty wiesz że na odwyk możesz zostać skierowany i dostarczony przymusowo?
I co wtedy zrobisz chłystku?

Już byłem :D Pozdrowienia dla pani Kasi , uwielbiałem z Nią dyskutować :) Z Tobą Psychiatro dyskutować nie mogę , brakuje Ci oleju w głowie. Spadaj.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~A media ? niezalogowany
6 czerwca 2016r. o 19:26
A media jakie są panienko ?
4335
6 czerwca 2016r. o 19:51
~A media ? napisał(a): A media jakie są panienko ?

To są ścierwomedia , jak słusznie zauważa pan Henryk Pająk w swych książkach. Media lokalne , jak Bolec.info , gdzie piszą komentarze Ludzie z krwi i kości można jeszcze uznać za prawdziwe . Ale te ogólnokrajowe , to tylko propaganda ... wcześniej ... zielonej wyspy , a te obecne ... już kompletnej rusofobii. Internet nie odstaje , chociaż Ci , co wiedzy i prawdy pragną pier.doletów nie czytają . Można się ekscytować Poszukiwaczem na jutubie , jak mój dwunastoletni syn , albo innym mainkraftem . Można sucha muzyki , ale trzeba szukać i czytać , bo w telewizorni to tylko ... im gorsza informacja tym lepsza . Z radiem jest tak samo :)

Bracia Lachy , szable w ... wróć , mychy w dłoń i uczyć się :D

~ps niezalogowany
6 czerwca 2016r. o 20:37
Panna, alkoholizm powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu więc teraz dla mnie już wszystko jasne. Spadam.
6979
E
6 czerwca 2016r. o 20:49
DP napisał(a): ... dlatego też nie oglądam tv

Ja również, w tej dziedzinie pozostawiam sobie wolność wyboru, tego co czytam i oglądam :)

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA KGHM zaprasza