Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wolna Polska wolne media ?

14505
DP
6 czerwca 2016r. o 20:52
E napisał(a):
DP napisał(a): ... dlatego też nie oglądam tv

Ja również, w tej dziedzinie pozostawiam sobie wolność wyboru, tego co czytam i oglądam :)

dobrze że w tym temacie możemy dokonywać wyborów :)
włączę tv, albo nie włączę :) haha
miłego ;)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
6 czerwca 2016r. o 20:54
~ps napisał(a): "Panna..." a Ty wiesz że na odwyk możesz zostać skierowany i dostarczony przymusowo?
I co wtedy zrobisz chłystku?

przymusowo,dobre sobie ,to nie czasy komuny, ;)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 czerwca 2016r. o 21:09
~ps napisał(a): Panna, alkoholizm powoduje nieodwracalne zmiany w mózgu więc teraz dla mnie już wszystko jasne. Spadam.

Zgadza się . Powoduje . Mam taką nieodwracalną zmianę w mózgu . Wiem ... czym jest skur . wysyństwo fiducjarnego pieniądza i nie zapomnę , ta zmiana się nie odwróci :) Dlatego panu Betoniarzowi od lat już proponuję , korzystając z gościnnych łamów ... wolnych jeszcze lokalnych mediów , w postaci Bolec.info , aby dał się namówić na lokalną , bezodsetkową walutę rozliczeniową między Kowalskim , a Kowalską. Idea jest w gruncie rzeczy prosta. Ja umiem kleić płytki do podłogi , sąsiad umie piec chleb , a mój Kolega świetną wódę pędzi. Pani trzy przecznice dalej " robi " najlepsze pomidory jakie jadłem . To się nazywa wymiana barterowa , ale laureat Nagrody Nobla , Żyd Friedman , w swoim " Wolnym Wyborze " stwierdza , że pieniądzem można i trzeba zamienić wymianę barterową . Oczywiście ma rację , bo barter nie jest matematycznym ułamkiem ... łapiesz jeszcze , czy już przestać ? :D Skoro nie protestujesz Psychiatro , to lecę dalej :D Dylemat polega na tym , że pieniądz też jest towarem , a ten co jest właścicielem fabryki tego towaru , to nie jest Twój przyjaciel Psychiatro :) Ale jeśli byśmy się skrzyknęli , to możemy ustalić między sobą ... załóżmy bony rozliczeniowe ... jeden BLNR ... ( czyli jedna godzina pracy na rzecz Innych ) za jedną godzinę pracy na rzecz drugich. Można ? Można :D Żyjemy wszak w wolnym kraju. Tyle tylko , że wtedy Dwuimienny straci robotę za tworzenie pozorów :D Stąd Jego niechęć :D A Ty mnie tu na leczenie kierujesz :D Sam się skieruj :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
14505
DP
6 czerwca 2016r. o 21:09
Paniusia
wystraszyłeś wolnoczytacza hahaha :)
6979
E
6 czerwca 2016r. o 21:19
DP napisał(a): dobrze że w tym temacie możemy dokonywać wyborów :)
włączę tv, albo nie włączę :) haha miłego ;)

Mój wybór jest łatwiejszy...nie mam tv :D

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 czerwca 2016r. o 21:23
Qurcze , zapomniałem dopisać , starość nie radość :D

BLNR - Bolesławiecki Ludowo- Narodowy Rozliczeniowy

A co ? Jak szaleć to szaleć Też chciałbym mieś swój szmal :D

Kaczuszko , nie chciałem straszyć , a że się wystraszył ... :|

Trzeba chyba poszukać jakiej czapki Morfeusza :) Jutro znowu betoniara i ten alkohol . Rzygać się chce :D

Dobranoc :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
2900
#falco nieaktywny
6 czerwca 2016r. o 21:26
nawet nie wiesz co tracisz ...
Bethowen ,Kevin sam ...,Klan i Ojciec Mateusz
taniec z ...taniec na rurze ...
czekaj ...chyba się zapędziłem ... :|

"bierz życie z każdym oddechem..."
6979
E
6 czerwca 2016r. o 21:30
falco napisał(a): nawet nie wiesz co tracisz ...

Ja widzę same zyski...;) [img=1465241415_wdcg0ls.jpg]

"Szukam świata w którym jedna jaskółka czyni wiosnę, gdzie szewc w butach chodzi, gdzie jak Cię widzą, to dzień dobry. Szukam świata, gdzie człowiek człowiekowi człowiekiem" J.B.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza