~Dziadek z TIR-a napisał(a): Co ty pier...! W wieku 60 lat mam zacząć prowadzić TIR-y? Przecież ja po 40 latach za kółkiem mam wszystkie choroby zawodowe! Na emeryturę chcę. :> [/c
tylko renta ;) Ciebie ratuje,
~ napisał(a):~Dziadek z TIR-a napisał(a): Co ty pier...! W wieku 60 lat mam zacząć prowadzić TIR-y? Przecież ja po 40 latach za kółkiem mam wszystkie choroby zawodowe! Na emeryturę chcę. :> [/c
tylko renta ;) Ciebie ratuje,
Jeśli ma Pan wszystkie choroby zawodowe to rzeczywiście należałoby przestać prowadzić "tira", zanim zrobi Pan krzywdę sobie lub innym użytkownikom drogi.
Jeżeli chodzi o moją wcześniejszą wypowiedź, to jeżeli młody człowiek dostanie uprawnienia w wieku np 35 lat, to do emerytury ma 32 lata. Zdąży się najeździć, że ho ho.
WrednaTylda napisał(a): Dobre sobie.
A słyszeliście kiedyś takie słowo RUTYNA, gro wypadków samochodów ciężarowych jak i osobowych jest z powodu rutyny. Największym zagrożeniem są tacy kierowcy którzy myślą że wszystko już widzieli, wiedzą i umią a tak naprawdę w d u p i e byli i g ó w n o wiedzą. Człowiek się całe życie uczy i każda sytuacja na drodze jest inna.
Pozdrawiam mistrzów kierownicy dyskutujących w tych i podobnych tematach