Mieszkam na ul Prusa Z widokiem na ulicę ruch 24godziy centrum odpada Jana Pawła staroszkolna gdzieś gdzie jest spokój trochę zieleni drzewa i małe bloki
Każde miejsce w Bolesławcu ma swoje wady i zalety (jak każde inne). Wbrew pozorom w Bolesławcu nie ma aż tak dużo mieszkań do sprzedaży. Napisz jakie znalazłaś/łeś/łoś ofery to z radością skomentuję (zresztą pewnie nie tylko ja). Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Jeśli masz dzieci lub je planujesz to ważnym kryterium powinna być bliskość szkoły (mam 2 dzieci i coś na ten temat wiem) bliskość sklepów i otoczenie budynku też ma duże znaczenie. Raczej odradzam mieszkanie przy ruchliwej ulicy bo na pewno jest to uciążliwe. Polecam okolice Staszica lub Jana Pawła.Przed kupieniem mieszkania warto popytać sąsiadów jak się tu mieszka, żeby nie trafić na jakiegoś"oszołoma" za ścianą!
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.