~ napisał(a):Blackjack napisał(a): To teraz pora zapukać do elektronika, mechanika, wziąć ich z z.nienacka, najlepiej podczas wakacji, wtedy mało ludzi będzie, nie będą protestować. Jak wrócą we wrześniu do szkoły to nie będą mieli wyjścia...... :).
Twój pierwszy wpis był mądry i sensowny ,ale teraz napisz co ćpałeś.
~Mam dziecko,ktoremu nie pozwole zrobic K napisał(a): Takie Cyrki to tylko w B-cu mogą mieć miejsce>Caly Wydzial Edukacji Powiatowej na Bruk.Ci ludzie od lat nie maja zadnej koncepcji na Zespol Szkol Specjalnych.Pan Prezydent to wielokrotnie podkreslal,ze Ci Ludzie robia dziecia krzywdę,a miastu wstyd na cala Polske.Po co ten Powiat i Ci Radni,ktorzy się osmieszaja,tak jak to miało miejsce w dniu dzisiejszym.Dyrektor II LO powinien odmowic zaproszenia na to spotkanie,bo to wspanialy człowiek oddany cale zycie dzieciom.Nie maja za grosz wstydu i ambicji sami się powinni zwolnic!
~Mam dziecko,ktoremu nie pozwole zrobic K napisał(a): Takie Cyrki to tylko w B-cu mogą mieć miejsce>Caly Wydzial Edukacji Powiatowej na Bruk.Ci ludzie od lat nie maja zadnej koncepcji na Zespol Szkol Specjalnych.Pan Prezydent to wielokrotnie podkreslal,ze Ci Ludzie robia dziecia krzywdę,a miastu wstyd na cala Polske.Po co ten Powiat i Ci Radni,ktorzy się osmieszaja,tak jak to miało miejsce w dniu dzisiejszym.Dyrektor II LO powinien odmowic zaproszenia na to spotkanie,bo to wspanialy człowiek oddany cale zycie dzieciom.Nie maja za grosz wstydu i ambicji sami się powinni zwolnic!
~ napisał(a):Tak kończy dyr.II LO zamoczony w politykę.Prominentny działacz PO i KOD.Panie dyrektorze to pana Zarząd Powiatu podejmuje decyzje. Proszę wykazać się na konkursie, to pana polityczni koledzy zadecydują o pana losie!~Mam dziecko,ktoremu nie pozwole zrobic K napisał(a): Takie Cyrki to tylko w B-cu mogą mieć miejsce>Caly Wydzial Edukacji Powiatowej na Bruk.Ci ludzie od lat nie maja zadnej koncepcji na Zespol Szkol Specjalnych.Pan Prezydent to wielokrotnie podkreslal,ze Ci Ludzie robia dziecia krzywdę,a miastu wstyd na cala Polske.Po co ten Powiat i Ci Radni,ktorzy się osmieszaja,tak jak to miało miejsce w dniu dzisiejszym.Dyrektor II LO powinien odmowic zaproszenia na to spotkanie,bo to wspanialy człowiek oddany cale zycie dzieciom.Nie maja za grosz wstydu i ambicji sami się powinni zwolnic!