jegomosc napisał(a):~S napisał(a): Właściciel nagrania to taka Polska menda. Założył kamerkę (najtańszą) i szuka sensacji. Na pierwszy rzut oka widać, że ktoś nie wie jak jechać bo nie zna miasta, ponadto jest noc! Zapewne ktoś kierował go przez telefon! Znam kilku takich cwaniaków, którzy w Bolesławcu są królami szos a do Wrocławia za nic nie pojadą bo tam tramwaje jeżdżą :)
Zrób sobie rachunek sumienia człowieku.
Parę sekund przed zjechaniem naszego "bohatera" na lewy pas przejeżdża nim samochód jadący w przeciwną stronę...
~S napisał(a): Właściciel nagrania to taka Polska menda. Założył kamerkę (najtańszą) i szuka sensacji. Na pierwszy rzut oka widać, że ktoś nie wie jak jechać bo nie zna miasta, ponadto jest noc! Zapewne ktoś kierował go przez telefon! Znam kilku takich cwaniaków, którzy w Bolesławcu są królami szos a do Wrocławia za nic nie pojadą bo tam tramwaje jeżdżą :)
~A napisał(a):~S napisał(a): Właściciel nagrania to taka Polska menda. Założył kamerkę (najtańszą) i szuka sensacji. Na pierwszy rzut oka widać, że ktoś nie wie jak jechać bo nie zna miasta, ponadto jest noc! Zapewne ktoś kierował go przez telefon! Znam kilku takich cwaniaków, którzy w Bolesławcu są królami szos a do Wrocławia za nic nie pojadą bo tam tramwaje jeżdżą :)
Wiesz co palancie ty zrób lepiej rachunek bo pewnie jeździsz tak samo jak ta naćpana wywłoka, bogu dzięki autor nagrania jest rewelacyjnym kierowcom a takie naćpane suki jak tamta powinny być zamykane, bo przez tą szmatę mógł nie dojechać bezpiecznie do żony i dziecka. Dobrze że ja wtedy byłam już w domu nie jechałam obok bo od razu bym dzwoniła na pały a jeszcze dodatkowo mordę obiła ścierwu.
Przepraszam wszystkich za słownictwo ale nie daje rady - co jest z wami ludzie ćpanie już aż tak wam mózgi wyżarło, zrobiła tak w nocy to i w dzień tak zrobi a wtedy lepiej żeby wasze dzieci przez przypadek przez ulice nie przechodziły
~Instruktor napisał(a): Dobre!!!!!!!!!!!! Brawo za nagranie :D nie ma co się przejmować krytyką , uczę ludzi jeździć i jestem przerażony jak można bagatelizować takie zachowanie na drodze . to nie była jazda zagubionej owieczki w nieznanym mieście , tylko ewidentnie pod wpływem czegoś niedozwolonego. Ja bym użył nie tylko świateł , a do autora nagrania następnym razem dzwoń na policje - to nie konfidencja tylko dbanie o bezpieczeństwo innych. A do tych krytykujących to proponuje powrót na kurs prawa jazdy.
Pozdrawiam
~Merlin napisał(a): I właśnie tak to w naszym kraju wygląda, kiedy są podejrzenia ze kierujący może być pod wpływem albo stwarza zagrożenie na drodze nikt nie reaguje.Jak juz ktoś podejmuje jakąś interwencję nazywa się go konfidentem. Kiedy dochodzi do tragedii to każdy jest ekspert i wyrocznia ...
Ot żałosne ...