Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~Papuga niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 13:05
~ napisał(a): Po co ten cały pan m się tu wyżala? czy to on jedyny ma taki problem? Jak go coś męczy niech zajmie się wolontariatem i nie mysli o śmierci, niech się poświęci ludziom, bo jego życie i tak byle jakie było. Gówniany politykier i takie samo zachowanie. Wspólczucia szuka - taraz? Czemu wcześniej skakał jak żaba, wszystkim wokoło drapał oczy, a teraz ...

Powodem który skłonił mnie do podzielenia się z Państwem jest wskazanie jak się w takich wypadkach zachować.Jaką obrać drogę aby w najkrótszym czasie zdiagnozować i ewentualnie leczyć tą ciężką dolegliwość.

Powyżej słowa PanaM. No ale jak się kogoś nienawidzi tak szczerze, po katolicku, że żółć zalewa patrzały, to po co czytać, co ktoś ma do przekazania...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
13054
#kajtek68 nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 13:13
~83.10.139.*** napisał(a): ... po katolicku ...

Sama dolewasz oliwy do ognia.
Po co, na co ?
~ niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 13:25
~Papuga napisał(a):
~ napisał(a): Po co ten cały pan m się tu wyżala? czy to on jedyny ma taki problem? Jak go coś męczy niech zajmie się wolontariatem i nie mysli o śmierci, niech się poświęci ludziom, bo jego życie i tak byle jakie było. Gówniany politykier i takie samo zachowanie. Wspólczucia szuka - taraz? Czemu wcześniej skakał jak żaba, wszystkim wokoło drapał oczy, a teraz ...

Powodem który skłonił mnie do podzielenia się z Państwem jest wskazanie jak się w takich wypadkach zachować.Jaką obrać drogę aby w najkrótszym czasie zdiagnozować i ewentualnie leczyć tą ciężką dolegliwość.

Powyżej słowa PanaM. No ale jak się kogoś nienawidzi tak szczerze, po katolicku, że żółć zalewa patrzały, to po co czytać, co ktoś ma do przekazania...

To co? On teraz za lekarza robi? Nagle się mu odwróciło? Jest takie powiedzenie: Jak trwoga, to do Boga. W jego przypadku: Jak trwoga , to przytulcie mnie, nie ważne że was wcześniej opluwałem.
~ niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 13:33
szczera prawda
teraz Wasz PanM
:| :| :| :|
~Papuga niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 13:33
kajtek68 napisał(a):
~83.10.139.*** napisał(a): ... po katolicku ...

Sama dolewasz oliwy do ognia.
Po co, na co ?

Dla zasady, w końcu jestem wredną su..ką - jak się tu często pisze. A poza tym - tępota ludzka okraszona małostkowością i kompletnym brakiem empatii przy jednoczesnym odwoływaniu sie do boga czasami zwala z nóg.
13054
#kajtek68 nieaktywny
11 sierpnia 2016r. o 14:01
~Papuga napisał(a): ... jestem ...

Nieautoryzowaną użytkowniczką hasła ;)

PS.
Przemysław Moszczyński jest zdeklarowanym ateistą.
Żaden Bóg Go nie wzrusza.
A na empatię trzeba sobie zasłużyć.
Bezwarunkowa jest równie bezzasadna jak śnieg w lecie.
~miłośnik przygłupów niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 15:03
czytam te wasza prostackie wypociny i włos mi sie na głowie jezy ! Jacy z was ludzie , jaki w was jest duch współczucia , wielu z was łazi do koscioła , do spowiedzi , przyjmujecie komunię swieta . a wypisujecie takie podłe słowa ), nie wiem czy temat jaki dał p. Przemysław jest aktualny ( co do jego stanu zdrowia ) czy jest to prowokacja jak wy bedziecie na niego reagować ! Ale nie godzi się tak pluć na drugiego człowieka , jak to robicie . Co wam przeszkadza ,ze ten człowiek ma lewicowe poglady ,że zwiazał się z oszołomem Palikotem , jest też CZŁOWIEKIEM , nikogo nie zabił , ręki do MOPSu nie wyciaga , a ze pisze to co pisze , to są jego przemyślania , jak sie to komus nie podoba , to wyraza sie kulturalnie albo wcale . BÓG Z WAMI !!!
~ niezalogowany
11 sierpnia 2016r. o 15:13
A ja jestem muzułmaninem i takich durnych lewaków nasza religia nie toleruje.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.