Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
2945
Mgosia
12 sierpnia 2016r. o 22:00
A w mojej wciągu ostatnich pięciu lat 6 osób zachorowało na raka, dwie z nich zachorowały w ciągu ostatnich 2 lat... w moim domu . Znam sprawę bardzo dobrze i wciąż jestem na bieżąco .

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14505
DP
12 sierpnia 2016r. o 22:03
Mgosia napisał(a): A w mojej wciągu ostatnich pięciu lat 6 osób zachorowało na raka, dwie z nich zachorowały w ciągu ostatnich 2 lat... w moim domu . Znam sprawę bardzo dobrze i wciąż jestem na bieżąco .

MGosiu
więc ?
2945
Mgosia
12 sierpnia 2016r. o 22:07
Więc nie wierzę w żadną profilaktykę, nawet tą, której nie ma, a powinna być.

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
14505
DP
12 sierpnia 2016r. o 22:12
to smutne
dzięki temu co sama wywalczyłam moja ...
ma dzisiaj w miarę godne życie
oto zawszę będę pazurami
warto :) MGosiu
warto pazurami :)
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 sierpnia 2016r. o 22:15
Mgosia napisał(a): ... Nic nie jest przesądzone, czasami z byle czego można stracić życie , ale bywa i tak, że lekarze nie dają szansy, a człowiek wychodzi z tego .

To się zgadza , znam z autopsji :D Pani dochtór po drugiej koronografii powiedziała mi , że bez Plawixu pożyję jakieś trzy lata. Oczywiście nie stać mnie na miesięczną " kurację " za trzy stówy . Pani dochtór mówiła mi to jakieś osiem lat temu . Do dupy z takimi autorytetami :]

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~pinochet niezalogowany
12 sierpnia 2016r. o 22:59
~Prima Aprilis ? napisał(a): A może to taki wkręt ? Taki chit makietingowy ?
może chce po prostu wiedzieć kogo ucieszy jego choroba
~ niezalogowany
13 sierpnia 2016r. o 2:21
~pinochet napisał(a):
~Prima Aprilis ? napisał(a): A może to taki wkręt ? Taki chit makietingowy ?
może chce po prostu wiedzieć kogo ucieszy jego choroba

Kilku uradowanych już jest. Gościu ma moc na trolli.
~ niezalogowany
13 sierpnia 2016r. o 3:21
PanM napisał(a):
~ napisał(a): Panie M!Płuca nie bolą,ponieważ nie są unerwione.(i dobrze bo w przeciwnym razie bolałby nas każdy oddech) Rak płuca diagnozowany jest na obrazie rentgenowskim w pierwszej fazie zazwyczaj,(potrzebna jest jednak dalsza kompleksowa diagnostyka).Ps.za m-c również będę w Centrum Medycznym.Do zobaczenia?

Prawda -nie bolą . Jednak o diagnozie i prześwietleniach napiszę niebawem .Będzie Pan zdziwiony.
Pozdrawiam.

Daj człowieku spokój... czego oczekujesz, bo ty zawsze czegoś oczekiwałeś na tym forum od ludzi? Nie pisz już, bo twoje klikanie odbiło się nie jednemu w kilbu, a wciąż próbujesz zaistnieć na fali popularności..nawet wykorzystując swą chorobę... Ja nie wierzę w twoje nawrócenie się na "dobrą drogę", że nagle kochasz wszystkich...bo to nie możliwe.Czemu nie piszesz wierszy, "poeto" ty nasz sprawiedliwy jedyny?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza