Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Gdy pierwszy raz zapukała
~ niezalogowany
13 sierpnia 2016r. o 7:17
~ napisał(a):
PanM napisał(a):
~ napisał(a): Panie M!Płuca nie bolą,ponieważ nie są unerwione.(i dobrze bo w przeciwnym razie bolałby nas każdy oddech) Rak płuca diagnozowany jest na obrazie rentgenowskim w pierwszej fazie zazwyczaj,(potrzebna jest jednak dalsza kompleksowa diagnostyka).Ps.za m-c również będę w Centrum Medycznym.Do zobaczenia?

Prawda -nie bolą . Jednak o diagnozie i prześwietleniach napiszę niebawem .Będzie Pan zdziwiony.
Pozdrawiam.

Daj człowieku spokój... czego oczekujesz, bo ty zawsze czegoś oczekiwałeś na tym forum od ludzi? Nie pisz już, bo twoje klikanie odbiło się nie jednemu w kilbu, a wciąż próbujesz zaistnieć na fali popularności..nawet wykorzystując swą chorobę... Ja nie wierzę w twoje nawrócenie się na "dobrą drogę", że nagle kochasz wszystkich...bo to nie możliwe.Czemu nie piszesz wierszy, "poeto" ty nasz sprawiedliwy jedyny?

A W CO WIERZYSZ GOŚCIU ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2900
#falco nieaktywny
13 sierpnia 2016r. o 7:53
DP napisał(a): MGosia
są badania które w pewnych krajach są obowiązkowe, jeśli się na nie nie zgłosisz płacisz wysoką karę
dotyczą chorób śmiertelnych, lub takich których leczenie przekracza ''kosztowo'' profilaktykęDopisane 12.08.2016r. o godz. 21:50:
falco napisał(a): :)
tak -niezmiennie ''swoje'' bo dla mnie jak ''na zachodzie -bez zmian'' ;) ogólnie ...jestem konserwatystą i nie ulegam modom ... ;)

modom?
a co to takiego?

nie domyślasz się? ;)
może tak ...
''modom'' jako trendom poprawności obojętnie czy to politycznej czy też kulturowej lub ''modom'' jako adminom ;)
''róbmy swoje'' ;)

"bierz życie z każdym oddechem..."
14505
DP
13 sierpnia 2016r. o 8:13
haha
pewne rzeczy już raczej nie ''przywrą'' do mnie
wiesz co to jest?
2900
#falco nieaktywny
13 sierpnia 2016r. o 8:17
:D
to i dobrze bo ''przywra'' to pasożyt a tych trzeba się wystrzegać niczym diabeł ''święconej''
więc lepiej będzie jak nic do nas nie ''przywrze'' :D

14505
DP
13 sierpnia 2016r. o 8:19
falco napisał(a): :D
to i dobrze bo ''przywra'' to pasożyt a tych trzeba się wystrzegać niczym diabeł ''święconej''
więc lepiej będzie jak nic do nas nie ''przywrze'' :D

haha
miłego dnia ;)
2900
#falco nieaktywny
13 sierpnia 2016r. o 8:26
Tobie również :)
zaraz jadę do pracy i wiem że będzie miły tym bardziej że zakańczam zlecenie
nadchodzi moja ulubiona chwila ;)
do wieczorka :)

~x niezalogowany
13 sierpnia 2016r. o 9:27
For Panna :) Sorki, że dość późno odpowiadam na Twoje pytanie, ale wcześniej nie miałem jak tego zrobić. Pytasz czym jest stan miłości, postaram się więc Ci tę kwestię rozjaśnić-na ile jest to możliwe. Bo z miłością jest jak z każdym innym stanem uczuć. Nie ma słów opisujących wiele zjawisk. Przykłady to np. ból, ekstaza, radość itp. One wszystkie są dane konkretnej osobie (istocie). Tylko Ty wiesz, jak np. Cię boli, jak odczuwasz szczęście i jak miłość. Możesz opisać słownie tylko okoliczności tych zjawisk (i towarzyszące im reakcje), ale jak czujesz wiesz tylko Ty. Ogólnie jednak miłość to po prostu akceptacja wszystkiego co widzialne i niewidzialne oraz totalny wewnętrzny spokój. Stan ten nie ma jednak nic wspólnego z tolerancją czy zgodą na rzeczywistość. Tym bardziej z jakąkolwiek wiarą czy religią. To tyle, bo forum to raczej nie miejsce na rozważania filozoficzno-egzystancjonalne i wierzę, że to wyjaśnienie Cię usatysfakcjonuje. Dziwnie mi jednak, gdy widzę, że tak świadomy człowiek, jak Ty namawiasz PanaM do dalszych wpisów na temat Jego "chorowania". Nie dość, że ów literat ma ogromne kłopoty (gramatyczne, ortograficzne i składniowe) z pisaniem w ojczystym języku, to jeszcze brak mu jakichkolwiek kompetencji do rzeczowych relacji z procesu diagnostyki, leczenia czy rehabilitacji. To jednak klasyczny trol, któremu potrzeba istnienia w przestrzeni publicznej przysłania jakikolwiek racjonalizm. Pozbawia Go nie tylko godności ale i każe wątpić w Jego poziom intelektualny. Masz oczywiście prawo do innej opinii niż moja, ale w to już wnikał nie będę. Lubisz prowokować i skoro Ci z tym dobrze - OK. Ty jednak robisz to na odpowiednim poziomie, czego o PanuM powiedzieć nie można. Pozdrawiam...
~ niezalogowany
13 sierpnia 2016r. o 10:00
~ napisał(a):
~ napisał(a):
PanM napisał(a):
~ napisał(a): Panie M!Płuca nie bolą,ponieważ nie są unerwione.(i dobrze bo w przeciwnym razie bolałby nas każdy oddech) Rak płuca diagnozowany jest na obrazie rentgenowskim w pierwszej fazie zazwyczaj,(potrzebna jest jednak dalsza kompleksowa diagnostyka).Ps.za m-c również będę w Centrum Medycznym.Do zobaczenia?

Prawda -nie bolą . Jednak o diagnozie i prześwietleniach napiszę niebawem .Będzie Pan zdziwiony.
Pozdrawiam.

Daj człowieku spokój... czego oczekujesz, bo ty zawsze czegoś oczekiwałeś na tym forum od ludzi? Nie pisz już, bo twoje klikanie odbiło się nie jednemu w kilbu, a wciąż próbujesz zaistnieć na fali popularności..nawet wykorzystując swą chorobę... Ja nie wierzę w twoje nawrócenie się na "dobrą drogę", że nagle kochasz wszystkich...bo to nie możliwe.Czemu nie piszesz wierszy, "poeto" ty nasz sprawiedliwy jedyny?

A W CO WIERZYSZ GOŚCIU ?

Na pewno nie w jego nawrócenie. Wciąż chce aby o nim mówiono, na parcie na internetowe istnienie i tyle.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.