~Karakool napisał(a): A MSZ przestrzega przed wyjazdami do Tajlandii. Po co się narażać??to beda mieli rodzice sprawe na sumieniu to oni wydaja zgode na uczestnictwo dziecka w tak niebezpiecznym miejscu ,narazaja na niebezpieczenstwo jak to ma byc miłosc rodzicielska to nic tylko sie rozpłakac.Tajlandia to najniebezpieczniejszy kraj
~Bolecnauta napisał(a): Warto trenowaćcokopniaki? zaraz przypomina mi sie ta z Rakowisk co z niej wyrosło?-wszyscy wiemy. matka tez zezwoliła córce od młodych lat na taki sport.-a w dorosłym zyciu uzyła kopniaków by swiadomie zabic
jegomosc napisał(a):mam nadzieje ze reklamy które ,,zdobia,,wizerunek dziecka -okazja?...-przyczynia sie do pomnozenia kwoty i wreczenia zysku dla Oliwii na dalszy rozwój sportowy.Samym artykółem sie nie naje~ napisał(a): Dziewczynka powinna jeszcze bawić się lalkami,a tak pozbawiona zostaje dzieciństwa,wielce nieodpowiedzialna postawa rodziców!
Nieodpowiedzialnym zachowaniem byłoby zabranianie startów i zamiast tego wpychanie w łapki lalek.
Cała redakcja Bolec.Info trzyma kciuki za Oliwię!
~Piotr napisał(a): Gratulacje!!!!! trzymamy kciuki z Ciebie!adoratorze nie trzymak kciuki ze mnie .Patr co piszesz bezsensu :D
jegomosc napisał(a):Czy Tajlandia jest bezpiecznym krajem?-Prosze o sprawdzenie w MSW czy nie ma zakazu wjazdu do w/w kraju. Z moich informacji wynika ze jest zakaz w zwiazku z nasileniem sie terrorów.Takie sprawdzenie jest konieczne chodzi o bezpieczenstwo dzieci.-bioracych udział w tych mistrzostwach~ napisał(a): Dziewczynka powinna jeszcze bawić się lalkami,a tak pozbawiona zostaje dzieciństwa,wielce nieodpowiedzialna postawa rodziców!
Nieodpowiedzialnym zachowaniem byłoby zabranianie startów i zamiast tego wpychanie w łapki lalek.
jegomosc napisał(a):Czy Tajlandia jest bezpiecznym krajem?-Prosze o sprawdzenie w MSW czy nie ma zakazu wjazdu do w/w kraju. Z moich informacji wynika ze jest zakaz w zwiazku z nasileniem sie terrorów.Takie sprawdzenie jest konieczne chodzi o bezpieczenstwo dzieci.-bioracych udział w tych mistrzostwach~ napisał(a): Dziewczynka powinna jeszcze bawić się lalkami,a tak pozbawiona zostaje dzieciństwa,wielce nieodpowiedzialna postawa rodziców!