Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Ludzkiej głupoty nie da się wystrzelić w powietrze tak łatwo, jak fajerwerku
~~pgkim niezalogowany
przedwczoraj o 18:20
~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.

najpierw posprzątaj wszechzalegający kał po tych odczuwających
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wegetarianka niezalogowany
przedwczoraj o 19:18
~~Zgniłozielona Tawuła napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Płomienny Liliowiec napisał(a): A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?

Ja nie jadam a życzę strzelającym jeszcze gorzej.

Przyłączam się.
~~Różowoczerwona Irga niezalogowany
wczoraj o 8:53
~~Płomienny Liliowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.

A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?

Rownież nie jadam, bo mam "tradycje łowiecką" w rodzinie, czyli zwykłych zwyrodnialców i ich szczere opowieści na temat urządzanych rzeźi przekonaly mnie lata temu. Jak ma sie jaja, to tak sie manifestuje poglądy. Życzenia okaleczeń są piękne i przyłączam sie z całego serca. A ty, miłośniku ludzi, slyszałeś moze o dzieciach z aspergerem, autyzmem, upośledzonych i o starszych.osobach dziś z demencją, a kiedyś z traumą wojenną? To może z ich opiekunami pogadaj o ...izmie, ktory uprawiacie. Wlasnie tacy nibyludzie jak ty powodują, że coraz bardziej kocha sie zwierzęta...

Zastosowana autokorekta

~~Różowoczerwona Irga niezalogowany
wczoraj o 8:54
~~pgkim napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.

najpierw posprzątaj wszechzalegający kał po tych odczuwających

Mówisz o ludzkich odchodach np pod kosciolem od strony delikatesów centrum i smrodzie menelskiej uryny? Ja dzwonie czesto na policje, zeby meneli.stamtąd usuwali, ale sie nie udaje. Taki naród...
~~Z niezalogowany
22 godz. 26 min. temu
~~Różowoczerwona Irga napisał(a): Rownież nie jadam, bo mam "tradycje łowiecką" w rodzinie, czyli zwykłych zwyrodnialców i ich szczere opowieści na temat urządzanych rzeźi przekonaly mnie lata temu. Jak ma sie jaja, to tak sie manifestuje poglądy. Życzenia okaleczeń są piękne i przyłączam sie z całego serca. A ty, miłośniku ludzi, slyszałeś moze o dzieciach z aspergerem, autyzmem, upośledzonych i o starszych.osobach dziś z demencją, a kiedyś z traumą wojenną? To może z ich opiekunami pogadaj o ...izmie, ktory uprawiacie. Wlasnie tacy nibyludzie jak ty powodują, że coraz bardziej kocha sie zwierzęta...

Podpisuję się pod tym bo mam dokładnie tak samo - łącznie z "łowcą" w rodzinie.
~~Żółtawozielona Acidantera niezalogowany
15 godz. 17 min. temu
Można spróbować postrzelać fajerwerkami w frajerów strzelających fajerwerkami . W Łodzi widziałem taką akcję.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!