~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
~~Zgniłozielona Tawuła napisał(a):Ktoś napisał: ~~Płomienny Liliowiec napisał(a): A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?
Ja nie jadam a życzę strzelającym jeszcze gorzej.
~~Płomienny Liliowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
A jadasz mięso? Zabijać można ale fajerwerki są straszne?
Zastosowana autokorekta
~~pgkim napisał(a):Ktoś napisał: ~~Ołowianoniebieski Rozmaryn napisał(a): A ja mam nadzieję że jak nie w tym roku to w przyszłym albo kolejnym i to nie wam strzelającym z petard czy fajerwerków ale waszym dzieciom, wnukom, prawnukom - pourywa rączki albo nóżki, wypali oczka i okaleczy na całe życie - z radością co roku czytam o takich przypadkach w całej Polsce i liczę że na waszych potomnych też trafi to prędzej czy później - tak abyście odczuli choćby odrobinę tego strachu i bólu, który odczuwają zwierzęta.
najpierw posprzątaj wszechzalegający kał po tych odczuwających
~~Różowoczerwona Irga napisał(a): Rownież nie jadam, bo mam "tradycje łowiecką" w rodzinie, czyli zwykłych zwyrodnialców i ich szczere opowieści na temat urządzanych rzeźi przekonaly mnie lata temu. Jak ma sie jaja, to tak sie manifestuje poglądy. Życzenia okaleczeń są piękne i przyłączam sie z całego serca. A ty, miłośniku ludzi, slyszałeś moze o dzieciach z aspergerem, autyzmem, upośledzonych i o starszych.osobach dziś z demencją, a kiedyś z traumą wojenną? To może z ich opiekunami pogadaj o ...izmie, ktory uprawiacie. Wlasnie tacy nibyludzie jak ty powodują, że coraz bardziej kocha sie zwierzęta...