~genius napisał(a):~ napisał(a):~genius do TK napisał(a): Nikt nie mówi że jest się anonimowym. Ludzi wkurza to że jeszcze tacy jak święte krowy które za darmo biorą kasę nic nie robiąc, a ten pan właśnie to robi. I nie tylko bierze moje ale i twoje pieniądze w formie podatku. Jeśli tobie to pasuje że jakiś cwaniak wali cię po kieszeni to twoja sprawa. Niestety jesteś w mniejszości bo innych to obchodzi.
Pajacu nazwałeś Starostę złodziejem .Nie picuj tu o większości bo tylko ty oskarżasz Starostę o złodziejstwo.Ponadto chorować można pół roku drugie tyle się rehabilitować .
Ale mnie dotknąłeś tym pajacem! Pamiętaj nie ma większego od ciebie
~do geniusa napisał(a):~genius napisał(a):~ napisał(a):~genius do TK napisał(a): Nikt nie mówi że jest się anonimowym. Ludzi wkurza to że jeszcze tacy jak święte krowy które za darmo biorą kasę nic nie robiąc, a ten pan właśnie to robi. I nie tylko bierze moje ale i twoje pieniądze w formie podatku. Jeśli tobie to pasuje że jakiś cwaniak wali cię po kieszeni to twoja sprawa. Niestety jesteś w mniejszości bo innych to obchodzi.
Pajacu nazwałeś Starostę złodziejem .Nie picuj tu o większości bo tylko ty oskarżasz Starostę o złodziejstwo.Ponadto chorować można pół roku drugie tyle się rehabilitować .
Ciekawe ile śniegu zjadła twoja stara zeby urodzić takiego bałwana jakty.
~genius napisał(a):~do geniusa napisał(a):~genius napisał(a):~ napisał(a):~genius do TK napisał(a): Nikt nie mówi że jest się anonimowym. Ludzi wkurza to że jeszcze tacy jak święte krowy które za darmo biorą kasę nic nie robiąc, a ten pan właśnie to robi. I nie tylko bierze moje ale i twoje pieniądze w formie podatku. Jeśli tobie to pasuje że jakiś cwaniak wali cię po kieszeni to twoja sprawa. Niestety jesteś w mniejszości bo innych to obchodzi.
Troche mniej od twojej starej :)
~do genius napisał(a):~genius napisał(a):~do geniusa napisał(a):~genius napisał(a):~ napisał(a):~genius do TK napisał(a): Nikt nie mówi że jest się anonimowym. Ludzi wkurza to że jeszcze tacy jak święte krowy które za darmo biorą kasę nic nie robiąc, a ten pan właśnie to robi. I nie tylko bierze moje ale i twoje pieniądze w formie podatku. Jeśli tobie to pasuje że jakiś cwaniak wali cię po kieszeni to twoja sprawa. Niestety jesteś w mniejszości bo innych to obchodzi.
Troche mniej od twojej starej :)
Faktycznie jesteś największym Bałwanem, bo nawet nie zaprzeczasz że twoja stara jadła śnieg żeby cię urodzić.
~Cez napisał(a): Darek, odpuść, wszystkim wyjdzie to na dobre, a Tobie widać najbardziej. Zachowaj godność w chwili próby...
~genius napisał(a):~Cez napisał(a): Darek, odpuść, wszystkim wyjdzie to na dobre, a Tobie widać najbardziej. Zachowaj godność w chwili próby...
Cez... a kto jest Darkiem ?