Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
20 września 2016r. o 22:59
~ccc napisał(a): Przepraszam a czy Nadzór wylaczyl z użytkowania mieszkanie? Nie. Ekspertyza? Im chodzi tylko o to czy są bledy konstrukcyjne.

PS na jakiej podstawie Powiatowy Inspektorat rozsyla swoje decyzje do stowarzyszenia które nie jest stroną?

Gdyby do nich nie wysłał, to by nikt o tym piśmie nie wiedział.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
20 września 2016r. o 23:02
Wyslac można ok, mogli dostac podziękowanie za obywatelska postawę. Na pewno nie da stroną aby ottzymywac dw decyzje
~ niezalogowany
20 września 2016r. o 23:03
~ccc napisał(a): Proszę pani Mieszkanki, trzeba przy nadzorze żądać czasowego wylaczenia z użytkowania lokalu i tyle.

Doradzę pani, może weto tego pani nie powiedziało. Kierownik budowy pani domu posiaDa obowiązkowe OC i z tej polisy może Pani likwidować wszelkie szkody.

Dlaczego nikt z urzędników tego nie powiedział, kiedy mieszkańcy zgłaszali kolejne oberwania sufitów? Forum nie jest najlepszym miejscem do informowania osoby poszkodowanej.
~Matka niezalogowany
20 września 2016r. o 23:12
Unosi sie kurz ktory jest strasznie duszacy nie da sie oddychać.PINB jasno i wyraznie napisali że zagraża życiu i bezpieczenstwu oraz że my tu przebywamy podczas prac-no nie stety nie mamy gdzie się podziac! Ale czy kogoś to obchodzi?!!!! Większość osób ma do mnie pretensje że szukalam pomocy gdzie indziej czyli że się zwróciłam do VETO - slucham teraz ja ,co miałam zrobic skoro w naszym kochanym urzedzie przez 2 dni nie chciał nikt mnie wysłuchać?!! TU CHODZI o nasze bezpieczenstwo gdzie dzieci mają się czuć bezpiecznie , raczej w swoim domu a nie podczas kompieli kiedy jedno do drugiego mówi"patrz czy sufit nie spada". Jak można być takim obojętnym dla drugiej osoby-bo co szary zwykły lokator?!- PYTAM SIĘ CIEBIE CCC JAK BYŚ SIĘ WYPOWIADAŁ JAKBY NIE DAJ BOŻE DOSZŁO DO TRAGEDII. Nie twoje dzieci nie twoje życie więc zastanów się co ty wypisujesz!!!!!!!!. W końcu jak dopchalam się bo nie mam innego słowa aby to określić w czasie rozmowy usłyszałam miedzy innymi :przecież dostała pani mieszkanie, ile taki remont może trwać góra 3 dni i rozne takie przemile słowa,rece opadają. Mam nadzieję że w końcu zrozumiecie że tu chodzi o nasze zdrowie i bezpieczenstwo!!!!!! Brak mi już słów i sił na to wszystko a wszystkim którzy tu psy wieszają na mnie i moje dzieci życzę miłych i spokojnych snów w czystej pachnacej poscieli oraz bez chemi unoszacej sie po całym mieszkaniu , bo my niestety w takich warunkach jesteśmy zmuszeni spać!!!!
~ccc niezalogowany
20 września 2016r. o 23:13
Forum jest dobrym miejscem do walki politycznej? Ja neguje styl jednej organizacji i tyle.
~ccc niezalogowany
20 września 2016r. o 23:17
Nie wiem jaka jest Pani sytuacja. Jak się pani pyta ja ze swoimi dziećmi nie byłbym miejscu gdzie jest dla nich niebezpiecznie. Robiłem tez przebudowę domu z wszystkimi domownikami i byli podczas prac
~Matka niezalogowany
20 września 2016r. o 23:22
Jest pan bezczelny i tyle.Planowany remont każdy dobrze wie jak wygląda więc o czym tu mowa bo nie rozumiem?!
~"" niezalogowany
20 września 2016r. o 23:22
Boże czy ktoś pomoże tej rodzinie gdzie my zyjemy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.