~ccc napisał(a): Nie wiadomo który raz odpadł? Może raz tylko w różnych mieszkaniach.Przypomnienie poraz kolejny
Nie jeden by się cieszył z przyznania żadnego mieszkanka, fakt jest reklamowane. A tu teraz afera ze ho ho.
~ccc napisał(a): Powaga......naprawde zbierajcie juz podpisy pod referendum dluzej tak nie może być odpadl tynk..... I nic nikt tego nie naprawi.... I jeszcze ma być niedługo ruch wznowiony w rynku co tu robić? Wszystko się zawali..... Nie wiem juz co robic......Następne przypomnienie
Wiem veto mi pomoże i doniesie za mnie do inseptoratu a ci każą gminie odtworzyć tynk na suficie lub plyta gk
~ccc napisał(a): Powaga......naprawde zbierajcie juz podpisy pod referendum dluzej tak nie może być odpadl tynk..... I nic nikt tego nie naprawi.... I jeszcze ma być niedługo ruch wznowiony w rynku co tu robić? Wszystko się zawali..... Nie wiem juz co robic......ccc i kto tu uprawia pieniactwo !!!!!!
Wiem veto mi pomoże i doniesie za mnie do inseptoratu a ci każą gminie odtworzyć tynk na suficie lub plyta gk