Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~ niezalogowany
21 września 2016r. o 20:56
~ccc napisał(a): Sami sobie odpowiedzieliście.

Ty już się nie odzywaj bo dalej śmierdzi.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~#### niezalogowany
21 września 2016r. o 21:12
~bolek napisał(a): A kto zmusza panią do wdychania? Moje dzieci nic nie wdychają jak robię remont.
Ludzie czy wy nigdy nic nie remontowaliście. W tym Nowogrodźcu lepiej nic nie robić zawsze źle. Wyleją asfalt też będą wdychać... postawią sklep też afera. Na wieś nie można się przeprowadzić bo z obory zaśmierdzi i znów dym...
To poco tutaj się pchasz siedż w bolcu jak i Nowogrodziec nie pasuje :P
~bb niezalogowany
22 września 2016r. o 8:07
życie
~bolek i lolek niezalogowany
22 września 2016r. o 8:39
Piszecie, że gminą Nowogrodziec rządzą ludzie z Bolesławca, a ja wiem jeszcze jedno: o Gminie Nowogrodziec piszą na bolec.info to też z Bolesławca!!! Bolesławiec nami zawładnął, dobrze, że Chrobry Nowogrodziec wygrał z BKS-em, bo i w sporcie by nami zawładnęli, pozdrawiam.
~Łysy niezalogowany
22 września 2016r. o 19:25
~bolek i lolek napisał(a): Piszecie, że gminą Nowogrodziec rządzą ludzie z Bolesławca, a ja wiem jeszcze jedno: o Gminie Nowogrodziec piszą na bolec.info to też z Bolesławca!!! Bolesławiec nami zawładnął, dobrze, że Chrobry Nowogrodziec Nowogrodzie górąwygrał z BKS-em, bo i w sporcie by nami zawładnęli, pozdrawiam.
Zarządzać Gminą powinni ludzie z Gminy Nowogrodziec ;)
~kosmo niezalogowany
22 września 2016r. o 20:44
Przecierz przewodnicząca Rady Gminy jest z Milikowa :P
~ niezalogowany
22 września 2016r. o 21:19
~kosmo napisał(a): Przecierz przewodnicząca Rady Gminy jest z Milikowa :P

Chyba sobie żarty stroisz ,ta pani tylko wiernie wykonuje polecenia Relicha .Przewodniczącą jest od 2 lat zatem znajdź mi jeden przykład na samodzielność tej pani .
~ niezalogowany
23 września 2016r. o 3:01
~kosmo napisał(a): Przecierz przewodnicząca Rady Gminy jest z Milikowa :P

Ciekawe czy ta pani przewodnicząca zdaje sobie sprawę i czy ma w ogóle taką wiedzę ,że jest PRACODAWCĄ pana burmistrza i co z tego ma wynikać ?

No i zasadnicze pytanie : czy pani przewodnicząca i Rada Miejska zdają sobie sprawę ,że burmistrz to " organ" wykonawczy ? no i również co z tego ma wynikać ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza