Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
11100
#Blackjack nieaktywny
24 września 2016r. o 21:55
~ napisał(a): Widzę ,że ktoś na pomoc dla ccc nadszedł. Blakjek widać ma internautów za idiotów. Jeżeli walące się sufity w nowym domu zagra -żają życiu i zdrowiu to jest czepienie się to gratuluje obiektywizmu.
Zaszczyty dla burmistrza tak ... problemy nie... . Wystarczy ,że powiecie,że Strata publicznych pieniędzy to tylko "upss" i dajcie spokój chłopakom z Bolesławca.
To tak nie działa , wyśmiewanie ludzi ,którzy tym się zajęli też nic nie da.

Zakładałem instalacje elektryczne na całych nowych osiedlach, powiem Ci że odpadający tynk to był tam najmniejszym problemem.
Tak się teraz buduje, tzn byle jako ......Kiedyś jak się kładło tynki, czy też płytki to beton musiał postać kilka tygodni, teraz fachowcy po 48 godzinach jadą z płytkami...
Skutki widzimy, teraz liczy się najniższa cena w przetargu i nic wasz Burmistrz na to nie poradzi.
Wygrywają najtańsi, pozostaje reklamować, pisać pisma i tyle...

Osoby robiące burze wokół tej sprawy robią wam (veto) niedźwiedzią przysługę . Pisanie pierdół i na siłę podtrzymywanie tematu robi się po czasie śmieszne.
Trzeba takie sprawy nagłaśniać i chwała wam za to .... ale bez przesady, to nie zawalił się strop, tylko odpadł tynk ...

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 9:12
A po ile piwno w fiampie;)?
11100
#Blackjack nieaktywny
25 września 2016r. o 9:37
~ napisał(a): A po ile piwno w fiampie;)?

To było do mnie? Co to jest "fiampie"?

Nie wolno, Rin, absolutnie nie wolno przegryzać ludziom gardeł. (...) To nielegalne.
~klucznick niezalogowany
25 września 2016r. o 10:11
Blackjack napisał(a):

FIAMP to sklep z alkoholem bardzo atrakcyjne ceny ,promocje super sklep,ale nie stety jest on w Nowogrodzcu,bolesławianie muszą pić barachło z marketów :P
11100
#Blackjack nieaktywny
25 września 2016r. o 10:19
~klucznick napisał(a):
Blackjack napisał(a):

FIAMP to sklep z alkoholem bardzo atrakcyjne ceny ,promocje super sklep,ale nie stety jest on w Nowogrodzcu,bolesławianie muszą pić barachło z marketów :P

Kluczu to mnie bardzo cieszy, bo jestem z Nowogrodźca :)

~klucznick niezalogowany
25 września 2016r. o 10:39
Blackjack napisał(a):
~klucznick napisał(a):
Blackjack napisał(a):

Kluczu to mnie bardzo cieszy, bo jestem z Nowogrodźca :)
ya też,to wszyscy wiedzą :)
~ niezalogowany
25 września 2016r. o 11:59
Nigdy ,nigdy i przenigdy nie ma usprawiedliwienia dla tego typu zdarzeń. Burmistrz z mocy Ustawy odpowiada za to co dzieje się na jego terenie ,chyba ,że by samolot spadł.

Poza tym proszę przejrzeć daty i wyjdzie obrońcą tego bubla dla czego tak spieszono się z oddaniem tego budynku.

Przerzucanie winy na mieszkańców tego budynku i Stowarzyszenie "ve-to" to zwykłe chamstwo .
11100
#Blackjack nieaktywny
25 września 2016r. o 12:22
Nikt winy nie przerzuca, tylko panikujecie jak młode Niemki podczas okupacji Berlina .... Ogarnijcie się :/

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.