Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Walący się tynk zagraża zdrowiu i życiu mieszkańców
~Iwo niezalogowany
24 października 2016r. o 9:33
~ccc napisał(a): A gdzie się pani podziewała zanim otrzymała remont...?

To teraz niech członkowie Veto zrobią zrzutkę na lokal zastępczy a później wynajmą prawnika celem zwrotu kasy i wyrokiem na sztandarach walczyć w wyborach[/cc ty bardzo boisz się stracić tego wygodnego stołeczka ze ta nienawiść do członków stowarzyszenia Veto odbiera ci rozum!! Do wyborów jeszcze dwa lata a wy utknęliście na spadających sufitach .Ta Pani kilka razy chodziła do Gminy i nikt nie znalazł dla niej czasu! Nikt jej nie wysłuchał! Jeżeli Wy z takim problemem nie możecie sobie poradzić tylko obrażacie i drwicie sobie z sytuacji tej dziewczyny która ma słuszne racje.To ty - nie Veto uprawiasz pieniactwo i prowadzisz grę wyborczą
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ccc niezalogowany
24 października 2016r. o 20:09
Drogi Iwo, opisane przez Ciebie rzekome uczucie nienawiści jest mi całkowicie obce. Na codzień staram się emocję schować, a już na pewno w debacie publicznej. Nie przyłącze się również do internetowego heitu. Problemy się rozwiązuje, a nie eskaluje. Jak do tej pory nikt nie upublicznił rzekomych problemów z kontaktami z Urzędem, mimo iż wielokrotnie namawiałem do tego.
Dalej podtrzymuję, iż warto się porozumieć a nie robić medialne zamieszanie.
Jak przedstawiam inny punkt widzenia czytam tylko obelgi pod moim adresem - pozostawiam to bez komentarza świadczy to tylko o piszących.
~Iwo niezalogowany
24 października 2016r. o 20:37
Do cc proszę przeczytać swoje wypowiedzi prawie w każdej zieje Pan jademJezeli przeszkadza panu opinia innych i ich rozumienie tej sytuacji to poco się Pan udziela
~ccc niezalogowany
24 października 2016r. o 21:10
Nie dostrzegam w swoich wypowiedziach tzw jadu. Natomiast daleki jestem od zmasowanego ataku na Gminę. Jest to typowo polskie aby tylko dowalić. Rozmawiajcie o kierunku rozwoju Gminy a nie szukajcie tak naprawde incydentalnych choc ważnych spraw do negowania wszystkiego. Proszę jak Gmina odmawia lokalu zastępczego zorcanizujcie pani lokal zabezpieczcie meble. Niech hydro zrobi remont, a później negujcie ile chcecie, upubliczniajcie wszystko... Tak to tylko wyglada na hucpę
~Iwo niezalogowany
24 października 2016r. o 21:31
Ależ jest Pan orginalny powodzenia życzę żal mi tej dziewczyny a co do Pana to życzę powodzenia
~ccc niezalogowany
24 października 2016r. o 21:39
Tutaj się zgodzę, cale zamieszanie może odbić się czkawką. Mam nadzieje że stowarzyszenie stanie na wysokości zadania. Najpierw pomagamy nie tylko w zrobieniu zadymy a później robimy ewentualny szum a nie epatujemy donosami i dalej osoba potrzebująca pomocy zostaje sama z problemami...

Ale to tylko takie moje wywody..
~ niezalogowany
24 października 2016r. o 21:47
~ccc napisał(a): Nie dostrzegam w swoich wypowiedziach tzw jadu. Natomiast daleki jestem od zmasowanego ataku na Gminę. Jest to typowo polskie aby tylko dowalić. Rozmawiajcie o kierunku rozwoju Gminy a nie szukajcie tak naprawde incydentalnych choc ważnych spraw do negowania wszystkiego. Proszę jak Gmina odmawia lokalu zastępczego zorcanizujcie pani lokal zabezpieczcie meble. Niech hydro zrobi remont, a później negujcie ile chcecie, upubliczniajcie wszystko... Tak to tylko wyglada na hucpę

Ja rozumiem ccc . Ma takie zadanie - prowokować. CCC przeczytaj - zapoznaj się z Ustawą z dnia 21.062001r. O mieszkaniach Komunalnych. Zrozumiesz kto i na jakich warunkach ma przydzielić lokal zastępczy na czas remontu. CCC bicie piany pod publikę nic nie da .Ten budynek jest przykładem niekompetencji i lekceważenia obywateli. Róbcie tak aby Stowarzyszenie "VE-TO" nie miało roboty . O to nam chodzi. Wyżywanie się na kobiecie samotnie wychowującej trojga dzieci to nie jest w porządku.
~ niezalogowany
24 października 2016r. o 21:52
" Proszę jak Gmina odmawia lokalu zastępczego zorcanizujcie pani lokal zabezpieczcie meble. Niech hydro zrobi remont, a później negujcie ile chcecie, "

Arogancja, buta i chamstwo. Jak można tak kpić i lekceważyć ludzi? Ale to dobrze. Jaki obrońca, taka obrona i taki sam broniony.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza