a ja jestem ciekawy, gdzie jest ktoś odpowiedzialny za osoby ewakuowane. Wszyscy goście z Kruszynki zostali poproszeni o wyjście z budynku i udanie się w stronę pól. wszystko tak, jak powinno być. Ale...ludzie Ci wyszli w tym, co mieli na sobie... Sukienki, koszule,itd. Deszcz lał, na dworze zimno. Miejscowi sobie poradzili ale przyjezdni błąkali się po Kruszynie przemoknięci i zmarznięci.
A przecież w Bolesławcu jest człowiek odpowiedzialny za takie właśnie sytuacje. Tylko kto? I ile zarabia nic nie robiąc?
udało mi się wydostać stamtąd w ciągu 15 min, a do tego czasu żadnego namiotu nie było. Jeśli postawiono takowy, to gratulacje dla strażaków, bo to pewnie ich inicjatywa.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.