Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA SINMAG zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakiś pomysł na obiad

~klucznick niezalogowany
18 września 2016r. o 11:37
do bidrony tam są gotowce na grill ,paczka karkówki szt 4 (czyli starczy na 2 obiady) smażysz 2 sz do tego kartofle i jakas sórówka ,czyli po połowie kosztów to niedzielny obiad około 10 zł na dwa łby :* tj propozycja obiadu jak masz lewe ręce do roboty,bbbo gdyby był w okolicy aldig to tam można nabyć 300 ml rosołu w metalowej puszcze makaron tłuszcz i kawałki mięsa,mi smakuje :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 11:52
z puszek to najlepiej podgrzać cipuszkę ;) ;)
~INGA niezalogowany
18 września 2016r. o 11:54
Jak masz fajnego męża to podeślij Go do mnie u mnie knedel z wołowym gulaszem i czerwona kapustka....będzie zadowolony chłop a Ty sobie odpoczniesz ;) ;)
~klucznick niezalogowany
18 września 2016r. o 12:02
~INGA napisał(a): Jak masz fajnego męża to podeślij Go do mnie u mnie knedel z wołowym gulaszem i czerwona kapustka....będzie zadowolony chłop a Ty sobie odpoczniesz ;) ;)
to może ja wpadnę ? :*
~INGA niezalogowany
18 września 2016r. o 12:15
Kochany jeśli Ty odżywiasz się kiełbasą z Biedy i zupami w puszce to bałabym się, że moich rarytasach dostałbyś obstrukcji ;) ;)
~KASIA niezalogowany
18 września 2016r. o 12:36
MOZE SPAGHETTI
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 12:44
~KASIA napisał(a): MOZE SPAGHETTI

bacha,ania,pola,Kasia,basia,Wanda,Kuba ,Paweł i jak ci jeszcze tam waligrucho.Daj se siana.
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 12:44
CNC napisał(a):
sida napisał(a): maz wraca o 18 z pracy a ja pomyslu nie mam...
cos z niczego... da sie zrobic ? :D

co za czasy aby pytać sie na forum co mam zrobic na obiad :D wstaw ziemniaki,usmażysz jajka i surówka :P
zaproś mnie ,a ja Ci umilę czas do 18 :P :P :P to bedzie muła niedziela :D
Jak zaprosisz tego "muła" ,to bedziesz miała niedzielę z mułem.Brawo CNC ,mule.A może chodzi o takie mule,co zajadali nasi niektórzy europarlamentarzyści???...
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA BAU zaprasza