Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Jakiś pomysł na obiad

~ niezalogowany
18 września 2016r. o 13:10
Wszystko zależy od tego, co masz w domu. Popatrz i pomyśl. Jeżeli umiesz gotować, to nie musisz nikogo pytać.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
10630
#CNC nieaktywny
18 września 2016r. o 13:18
~ napisał(a):
CNC napisał(a):
sida napisał(a): maz wraca o 18 z pracy a ja pomyslu nie mam...
cos z niczego... da sie zrobic ? :D

co za czasy aby pytać sie na forum co mam zrobic na obiad :D wstaw ziemniaki,usmażysz jajka i surówka :P
zaproś mnie ,a ja Ci umilę czas do 18 :P :P :P to bedzie muła niedziela :D
Jak zaprosisz tego "muła" ,to bedziesz miała niedzielę z mułem.Brawo CNC ,mule.A może chodzi o takie mule,co zajadali nasi niektórzy europarlamentarzyści???...

na pewno lepiej z nim niż z taką piz...życiową jak ty :D która jedyne co to potrafi czepić sie literki w słowie :D a teraz odgrzej sobie hamburgera z biedry :D bo przecież ty nie wiesz co to prawdziwy niedzielny obiad.
Pozdrawiam cię " polski Januszu"
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 14:40
winiary

absolutnie nie knorr
~klucznick niezalogowany
18 września 2016r. o 14:55
~INGA napisał(a): Kochany jeśli Ty odżywiasz się kiełbasą z Biedy i zupami w puszce to bałabym się, że moich rarytasach dostałbyś obstrukcji ;) ;)
u mnie niestety tylko swojskie wyroby,to nie jest temat jak się odżywiamy tylko jak tanio i szybko zrobić obiad,odechciało mi się tej padliny co podajesz ,wolę owoce morza :P
14505
DP
18 września 2016r. o 15:03
warzywa zawsze są w lodówce
wszystko co pod ręką go gara, marchew, seler, pietrucha, por, ziemniaczek przyprawy jakie chcesz i gotujemy do miękkości, pózniej miksujemy i zupa krem gotowa :) stare pieczywo smarujemy czosnkiem, kroimy w kostkę i na patelnie...
pyszne grzanki do zupy gotowe :)
smacznego :)
3145
#hemi nieaktywny
18 września 2016r. o 16:15

Jeśli masz coś w lodówce/szafce i nie wiesz co zrobić - to pipa jesteś i tyle.
Jeśli nie masz absolutnie nic - to gonisz do okolicznego sklepu i kupujesz produkty.
Jeśli nie masz nic w lodówce i nie masz kasy na kupienie czegokolwiek - forum nie pomoże .

Komuś ewidentnie się nudzi i zakłada tematy z tyłka.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~Justyś niezalogowany
18 września 2016r. o 16:37
http://gotujmy.pl/
do wyboru i koloru, tylko trzeba chęci mieć......
~ niezalogowany
18 września 2016r. o 20:57
hemi napisał(a):

Jeśli masz coś w lodówce/szafce i nie wiesz co zrobić - to pipa jesteś i tyle.
Jeśli nie masz absolutnie nic - to gonisz do okolicznego sklepu i kupujesz produkty.
Jeśli nie masz nic w lodówce i nie masz kasy na kupienie czegokolwiek - forum nie pomoże .

Komuś ewidentnie się nudzi i zakłada tematy z tyłka.

to jest 100% podsumowane ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza