~ napisał(a): Co to komu przeszkadza, że ludzie stoją czekając na otwarcie? Zazdrość? Chęć udawania luzu? Szpan? A może ochota na pokazanie swego" co to nie ja?" Małolaty....nikt wam nie broni "zaszaleć" przy otwarciu nowego sklepu. Ale miejcie szacunek dla starszych, którzy niejedno w życiu przeżyli i mają prawo do "łażenia " po sklepach . To oni wywalczyli ten wolny kraj , w którym wy- dzieciaki- macie gdzie kupić swoje smatphony, kablówki, laptopy, "super szybkie' auta, telewizory cienkie jak papier... i inne gów..niane rzeczy, które ryją wam rozum i nie pozwalają żyć normalnym życiem z np. sąsiadem, czy kolegą ze szkoły. Jeśli piszecie o "moharach", to pomyslcie że wasze mamy i babcie określacie w tym momencie tym słowem, czyli... NIE SZANUJECIE ICH !!! Pozdro... i zaznaczam, że nie mam więcej niż wy lat.
Nie do końca się z tym zgodzę :/ Nie mam nic do czekania na otwarcie, nie mam nic do starszych ludzi, a wręcz przeciwnie, bardzo ich szanuję :) Ale przeraża mnie zachłanność co niektórych :| A mianowicie chodzi mi o tych, co ładują pełne wózki promocyjnych towarów i później sprzedają na rynku. Czy tak powinien zachowywać się normalny człowiek ? Czy tylko własne ja się liczy ? Coś tu jednak nie gra .
Nie wiem czy tak było akurat w tym sklepie, ale słyszałam o "ataku" na Biedronkę .