Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
~ niezalogowany
24 września 2016r. o 12:05
Dobrze, że chociaż Misiewicz wykształcony... Inaczej nasze Państwo wpadłoby w ręce nieuków... Dzięki PIS jestem spokojna, że będą mną zarządzać ludzie mądrzy, wykształceni i bez kręgosłupa moralnego. Zadbają o moje wykształcenie, moją kulturę i moją macicę. I macicę moich córek, synowych, wnuczek. Boziu, nareszcie się doczekaliśmy... Wreszcie zapanuje ład, nie będzie niczego jak mawiał pewien polityk z B-stoku. Ale, ale - będzie przecież apel smoleński w każdym kościele, urzędzie, kinie, teatrze, szkole, poczcie, nawet kiosku ruchu. Będą nowe podręczniki historii, które pokażą jak NAPRAWDĘ było, nie jakaś tam brzoza, nie jakieś nachalne pchanie się na nieczynne lotnisko, ale zamach. Walczyli o przeżycie w tym tupolewie, ale polegli. W polskiej sprawie. Za moją macicę... No. Tyle w tym temacie.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Jasnowidz niezalogowany
24 września 2016r. o 12:08
And the oscar goes to ... Smolensk !
3145
#hemi nieaktywny
24 września 2016r. o 14:03
~-B- napisał(a): Brawo redakcjo to kolejna propaganda lewicowa.Podobnie jak nie które stacje telewizyjne lewicowe puszczały i podawały informacje jakie by chciał i tego sobie życzył na swoją korzyść wcześniejszy rząd.Najgorsze jest to że w tej całej sprawie zginęło dużo ludzi i cierpią ich rodziny,a wszystko to dotyczy nas wszystkich polaków bo jest to nie wyjaśniona sprawa która godzi i krzywdzi nas wszystkich polaków.

Tragedia tragedią ,ale wielu zrobiło i robi świetny interes na śmierci bliskich.
Wcześniej z automatu po 250 tysi na głowę , teraz się okazuje,ze mało i kolejne miliony w ramach odszkodowań.
Tak więc rodzina miała farta ,ze te osoby zginęły w wypadku lotniczym a nie w wypadku drogowym,czy potrąceni na pasach.

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
2900
#falco nieaktywny
24 września 2016r. o 14:13
~ napisał(a):

Na dobrych filmach jest frekwencja , na bardzo dobrych bilety u " KONIKÓW " a na chłam zapraszają anonimowe cieniasy.

dobre!!!!

''anonimowy cienias'' :D
ignorant i jak to było ?...''konwersator'' :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Może pójdę niezalogowany
24 września 2016r. o 14:40
Ja pójdę na Smoleńsk. Ale szukam sponsora. Kogoś kto zapłaci za mój bilet. Tak żebym grosza nie wydał. Jest ktoś chętny?
2900
#falco nieaktywny
24 września 2016r. o 14:44
napisz do tego 243 :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
~Przyjdz niezalogowany
24 września 2016r. o 14:51
Przyjdź. Otrzymasz. Dziadu.
~Dies Luctus niezalogowany
24 września 2016r. o 14:56
Dni żałoby, dni smutku. Dziś, Telewizja Republika godzina 21.30 Emisję blokował Komorowski.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza