Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Smoleńsk - pamiętaj, abyś dzień święty święcił?
2900
#falco nieaktywny
24 września 2016r. o 18:29
ciekawe że 243 o tym nie wspomina :D
a tyle pisze jaki to on ''wiedzący''

a wychodzi na to , że ignorant w każdym calu :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~-B- niezalogowany
24 września 2016r. o 19:53
Nie macie żadnych konkretów,non stop tylko mówicie, że Kaczyński,pisowcy zakłamani,prawicowcy i kościół.Tak naprawdę to boli was to bo rząd objął władzę który ma wartości,zasady i gdzie liczy się człowiek i przede wszystkim Bóg.Anty prawicowcy nie zmienią tu swojego stanowiska.Dzięki wam na pewno nasz kraj będzie wolną Polską.Niech żyje lewica wolność i swoboda,hulaj dusza piekła nie ma.Ja czułem się zawsze wolny i czuje nadal i będę czuł i jakoś mi w tym nie przeszkadza ani kościół,ksiądz,rząd pis itp.
2900
#falco nieaktywny
24 września 2016r. o 20:12
wartości ?
zasady?

ostatnio nawet o tym głośno :D

~-B- niezalogowany
24 września 2016r. o 20:16
Falco i znowu bez konkretów.Mów jak do słupa a słup...
~Józek niezalogowany
24 września 2016r. o 21:55
-B- Ma Racje. A Ty falco.. Jak zwykle nic mądrego, prawdziwego nie napiszesz boś pusty jak murzynski bęben..
2900
#falco nieaktywny
24 września 2016r. o 22:07
:D
ponad sto nazwisk ''misiewiczów'' to nie konkrety?
idiotyzmy jakimi was karmi Anton''brzoza'' M. to nie konkrety?
prezesik który pozuje na ''pierwszego sprawiedliwego'' zmieniający teraz swoich na bardziej swoich to nie konkrety?
bajka z ''mchu i paproci'' pod tytułem ''Smolęńsk'' i na jej temat komentarze to nie konkrecik?
kariera ''gwiazdy filmowej'' żony kuzyna ''kłamczyńskiego'' i jej ''awans'' do tiwi to nie konkrecik?

nie piszcie tylko że to wieści z tvn -u

~Do: Jozka niezalogowany
24 września 2016r. o 22:09
I owszem. Pusty, ale na etacie u emema. W myśl zasady: jaki Pan taki kram.
~ niezalogowany
24 września 2016r. o 22:18
falco napisał(a): :D
ponad sto nazwisk ''misiewiczów'' to nie konkrety?
idiotyzmy jakimi was karmi Anton''brzoza'' M. to nie konkrety?
prezesik który pozuje na ''pierwszego sprawiedliwego'' zmieniający teraz swoich na bardziej swoich to nie konkrety?
bajka z ''mchu i paproci'' pod tytułem ''Smolęńsk'' i na jej temat komentarze to nie konkrecik?
kariera ''gwiazdy filmowej'' żony kuzyna ''kłamczyńskiego'' i jej ''awans'' do tiwi to nie konkrecik?

nie piszcie tylko że to wieści z tvn -u

Sam jesteś jak ten Misiewicz albo chciał byś być ale brak znajomości. Skończ bzdury pisać nasi politycy od prawa do lewa kręcą i oszukują kto by to nie był.
Politycy z PO kupowali mieszkania w centrum Warszawy za 10-15 tyś. zł. a realna cena to od 500 tyś. i kogo Ty bronisz??? Kto by nie był zawsze będzie kradł i kombinował to jest nieuniknione. Z dwojga złego to ja wolę jeszcze nie umoczone PiS niż umoczone PO albo to coś z Nowoczesnej. Resztę zweryfikuje czas tylko czas.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.