~Stary Satyr napisał(a): Nic się nie stało- gdyby to na mnie trafiło to przez kwartał , a może i nawet pół roku, nie zwoływałbym sesji Rady :-)
Niech zainteresowani trochę poprzebierają nóżkami :-)
Jeśli Pan Karol zechce skorzystać z pomysłu - to należy mi się flaszka.
~ napisał(a):~Stary Satyr napisał(a): Nic się nie stało- gdyby to na mnie trafiło to przez kwartał , a może i nawet pół roku, nie zwoływałbym sesji Rady :-)
Niech zainteresowani trochę poprzebierają nóżkami :-)
Jeśli Pan Karol zechce skorzystać z pomysłu - to należy mi się flaszka.
Sesje Szef Rady MUSI zwołać na wniosek 7 radnych w proponowanym przez nich porządkiem obrad. Poczytaj przepisy a potem oblizuj się jęzorem na flachę :D
~obserwator z Ocic napisał(a): Pani Ewa w ciagu tygodniacma u mnie plusa! Nie bylem specjalnym fanem jakiejkolwiek dzialalnosci p Ewy ale dzisiaj powiem ze ma szacunek. Wyproatowanie publiczne bylejakiej Soltyski...a dzis powiat. Pani Ewo ma Pani moj glos gdziekolwiek by Pani nie chciala dzialac !
~ napisał(a): Pani radna Sondaj wykazała się ogromną niekompetencją i brakiem podstawowej wiedzy ,pismo zaadresowane do Przewodniczącego Rady najpierw zaniosła dla poklasku do Bolec Info, na szczęście to jest ostatnia jej kadencja.
~york napisał(a): Aaaa, to opozycja ma 11 a rządzący 10. Już rozumiem tę dzisiejszą wizyte Kazia G w ratuszu. Jeszcze troche i polecą głowy funkcjonariuszy z PO, starostwie i jego jednostkach. Czekam na to.