~obserwatorka z Ocic napisał(a): ~obserwator z Ocic napisał(a): Pani Ewa w ciagu tygodniacma u mnie plusa! Nie bylem specjalnym fanem jakiejkolwiek dzialalnosci p Ewy ale dzisiaj powiem ze ma szacunek. Wyproatowanie publiczne bylejakiej Soltyski...a dzis powiat. Pani Ewo ma Pani moj glos gdziekolwiek by Pani nie chciala dzialac !
Śmieszny człowieku podaj jeden przykład co ta bezradna z Ocic zrobiła dla wioski przez te 2 lata,nawet metra chodnika nie załatwiła ,a co do Pani Sołtys to się nie umywa :P
Sołtyska to się faktycznie napracowała na rzecz wsi,szczególnie przy robieniu wieńca w zeszłym roku! Uprosiła grupę luzi,którzy kupili wieniec do kościoła żeby też zawieźć go na dożynki gminne(wystarczy zobaczyć zdjęcia z zeszłego roku-dwa takie same wieńce),a potem pieniądze za udział wsi w dożynkach gminnych zgarnęła dla rady sołeckiej.Brawo! Najlepiej jej wychodzi rozkazywanie i paradowanie na wszystkich imprezach w pierwszym rzędzie! :P Chciałaby rządzić strażakami,sportowcami,zespołem ludowym,kołem gospodyń i szkołą tylko nie wszyscy sobie na to pozwalają...i całe szczęście!!!