Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dramatyczny wypadek koło straży pożarnej
~ niezalogowany
21 października 2016r. o 12:58
A czy przypadkiem to nie jest skrzyżowanie drogi wojewódzkiej 297 z ul. Dolne Młyny?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Papuga niezalogowany
21 października 2016r. o 13:21
~przemo napisał(a): Na miejscu rodzin/znajomych poszkodowanych połamałbym z krec .wi wszystkie ręce i nogi !!!

To samo miałam napisać.
~Zainteresowana niezalogowany
21 października 2016r. o 13:38
Jak wypadek to domagacie się więcej kontroli,a jak już one są,to narzekanie.
POWINNO BYĆ WIĘCEJ KONTROLI-od tego jest policja i było by może MNIEJ takich sytuacji. Poszkodowanemu życzę dużo zdrowia.
~Sam niezalogowany
21 października 2016r. o 14:09
Strażacy to pieszo na sygnale mogli by iść
~Ostrożny niezalogowany
21 października 2016r. o 14:22
Strach po ulicach chodzić.Idziesz sobie normalnie a ... w ciebie wjeżdża.Za małe kary.Zabierać auta,dawać wysokie grzywny,bardzo wysokie.Mało sto koła to dwieście i niech buli choć to zdrowia nie wróci.Albo drugie rozwiązanie,jak kuba bogu tak bóg kubie,to by chyba bardziej działało na wyobraźnie następców takiego ...a.Ciekawe jak by się czuł jak by w niego z nienacka rąbneło rozpędzone auto?Życze zdrowia poszkodowanemu.

Zastosowana autokorekta

~Rekin niezalogowany
21 października 2016r. o 14:32
Brawo Gołąb, naćpanym jechać
~ niezalogowany
21 października 2016r. o 14:58
Mam nadzieję, że ten poszkodowany chłopak wróci szybko do zdrowia. I że nic poważnego mu się nie stało.
~ niezalogowany
21 października 2016r. o 15:10
Jadąc ulicą zgorzelecką zatrzymałam się na czerwonym świetle obok mnie po prawej stronie zatrzymał się drugi kierowca, a nagle środkiem pomiędzy moim samochodem a tym drugim samochodem przejechał samochód osobowy marki opel koloru zielonego, nie hamując wjechał na skrzyżowanie po którym poruszał się samochód auto szkoła, kierowca tego samochodu w ostatniej chwili zdążył zahamować, a vektra z DUŻĄ prędkością pojechała w kierunku miasta. Byłam świadkiem jak ten kierowca jechał szybko ??? Dobrze się stało, że ominął mój pojazd i pojechał dalej.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza