no tak bo firmie a Austrii trzeba zapłacić od 40-60 euro na godzinę a polski elektryk ma robić za 12 euro jeszcze własne narzędzia firma i opłacać ZUS w Polsce ;)
nie znam się na elektryce ,ale niemiecki pracodawca dał mi 12 e netto + diety i zatrudniał mnie , zakwaterowanie ze śniadaniem gratis i auto służbowe gratis,praca lekka i przyjemna w asenizacji miasta,jak widac tam nie pracuje,żenada,na palacza potrzebują tylko trzeba mieć własny węgiel :P
Żarty żartami, ale oferta jest co najmniej nie poważna.
Każdy, kto ma uprawnienia, narzędzia i pilnuje swojej roboty, może za te pieniądze pracować na miejscu.
Gdy przeczytałam powyższą ofertę moim znajomym, Polakom mieszkającym w Niemczech (pracującym - posiadającym własną działalność), powiedzieli, że takie oferty rozpatruje się, gdy stawka wynosi co najmniej 25 euro za godzinę.
Nie dajcie się wykorzystać.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.