~ napisał(a): ~S napisał(a): ~Wiola napisał(a): ~ napisał(a): Wygląda na przyzwoitego człowieka.
Dobrze mu tylko z oczu patrzy,i to dość często myli,ale raczej można się po nim wszystkiego spodziewać.
Na chwilę obecną to najlepszy człowiek w zarządzie powiatu. Nie przesiąkł jeszcze tym politycznym smrodem. Zanam go osobiście od wielu lat i jednego możecie być pewni - jest uczciwy. Za moich czasów uczył muzyki w szkole w Gromadce. Ponadto jest organistą w kościele w Różyńcu i udziela się społecznie od wielu wielu lat. Heh nie myślcie tylko, że to taka ciapa... ma fajny motocykl i widać po nim, że ma zajawkę na jednoślady. Ma też fajną rodzinę z gromadką wnuków i myślę, że ogólnie jest szczęśliwym człowiekiem. Zawsze gdy z nim rozmawiam to jest uśmiechnięty i widać, że szanuje każdego rozmówcę. Mam wielki szacunek do tego człowieka i życzę mu jak najlepiej bo wiem, że nie robi tego dla pieniędzy czy władzy.
Przecież to nie kto inny jak Rysiu wysadził z siodła Mariana.
TAAAA... wysadził Mańka żeby samemu wskoczyć na stołeczek...sprzedawczyk i chorągiewka,jak zawieje tam leci...zobaczycie,że za 2 lata wystartuje z list Romana...nie pasował mu przewodniczący klubu ,który dał mu mandat,a teraz pasuje mu Vice z odmiennego obozu i też bez mandatu!!! Ogarnij się panie Kawka!!!!!!! :P