~Aaa napisał(a): Może ktoś mi wyjaśni co to znaczy członek etatowy i po co ten etat.W każdym Samorzadzie Powiatowym ,przewidziany jest dodatkowy etat,do realizacji Statutowych Zadan,ale Ci ludzie nie realizują tych zadań,dostaja je w nagrodę za utrzymanie chorej władzy!I to powinno być karane Wiezieniem ,a nie jest!
~Aaa napisał(a): Może ktoś mi wyjaśni co to znaczy członek etatowy i po co ten etat.
~ napisał(a):Jeżeli w Zakladzie Pracownik nie radzi sobie z przyjętym zakresem Czynnosci,to się go zwalnia.A tu mu się placi za podnoszenie REKI!~Aaa napisał(a): Może ktoś mi wyjaśni co to znaczy członek etatowy i po co ten etat.W każdym Samorzadzie Powiatowym ,przewidziany jest dodatkowy etat,do realizacji Statutowych Zadan,ale Ci ludzie nie realizują tych zadań,dostaja je w nagrodę za utrzymanie chorej władzy!I to powinno być karane Wiezieniem ,a nie jest!
~ napisał(a):~ napisał(a):Jeżeli w Zakladzie Pracownik nie radzi sobie z przyjętym zakresem Czynnosci,to się go zwalnia.A tu mu się placi za podnoszenie REKI!~Aaa napisał(a): Może ktoś mi wyjaśni co to znaczy członek etatowy i po co ten etat.W każdym Samorzadzie Powiatowym ,przewidziany jest dodatkowy etat,do realizacji Statutowych Zadan,ale Ci ludzie nie realizują tych zadań,dostaja je w nagrodę za utrzymanie chorej władzy!I to powinno być karane Wiezieniem ,a nie jest!
~pytająca napisał(a): a co to są te statutowe zadania przewidziane dla etatowego członka zarządu???
jest to gdzieś wyraźnie określone w statucie powiatu?
tak pytam sie z czystej ciekawości
bacznie obserwuję to, co się dzieje w powiecie,oglądam zdjęcia,materiały wideo i zawsze owy etatowy członek występuje..a to kwiatki komuś wręczy,a to dyplom da,rękę uściśnie temu i owemu
;)