emem napisał(a): Przypominam, ze na tym forum nikogo nie obrazamy.
Mozecie kogos nie lubic, ale uzywanie wulgaryzmow w stosunku do osoby, o ktorej mowa w tekscie nie bedzie na tym portalu akceptowane.
Co wiecej, przekazamy organom scigania adresy IP osob, ktore obrazaja i z przyjemnoscia skasujemy takich delikwentow za publikacje sponsorowanych przeprosin. :-)
Maniek straszyć to Ty możesz sobie rówieśników z przedszkola.
Fobiczny , mówię co wiem , nie zmyślam i nie obrażam . Moim zdaniem " etatowy członek " to archaizm byłego systemu. Dzisiaj mamy nowy system ... pookrągłostołowy , ale funkcjonariusze nadal przy korycie . Wybrali sobie właśnie Stasika na Starostę , jakby Starostwo było komukolwiek do czegokolwiek potrzebne.
Drodzy Państwo idea dwuwładzy na jednym terenie bierze swój początek w ... " Protokołach mędrców Syjonu " To bardzo ciekawa lektura . Zawiera kilka różnorodnych treści i prawd , które wcielane są w nasze życie. Jako stary konserwatysta myślę o monarchii , bo demokracja wraz z partyjniactwem to iluzja.
ps . Nie mam pojęcia , czy pan Chwojnicki rozumie choćby ostatnie dwa zdania z posta obsługi betoniary :|