W Mosirze jest nadal aerobik, jest bardzo fajnie prowadzony. Nie ma tych bezsensownych układów tylko ćwiczenia, które dają efekty. Naprawdę polecam. Zajęcia są we wtorki i czwartki po południu 16.45 i 18.00 oraz w poniedziałek i piątek przed południem chyba o 9.00 lub 10.00. Kosztuje 45zł.
ja jestem chetna na rano, na razie chodze na wieczor do cesara bo na rano nie ma chetnytch, wiec jak jest chetna to do moniki sie zglosic! :) Ja jestem Agnieszka chetna na rano jakby co.. jesli sie zbierze grupka to na rano bedzie od lutego...
ja jestem bardzo zadowolona z aerobiku u moniki w cezarze - nie jestem początkująca - chodziłam już na aerobik do wszystkich w bolesławcu - i do jolki, i do dziewczyn z czworki, i do faceta z mosiru - i powiem wam szczerze najbardziej odpowiadają mi zajęcia u moniki - jest fitnessowa atmosfera, fajne ćwiczenia, po których wiem że żyję ;)
...no i dopięłam się w jeansy!!!! ;)
pozdrawiam
Najlepsza jest moja żona - Fitness Club FORMA (Piekary B) Legnica. Prowadzi jeszcze w klubie OLIMP ul. Górnicza Legnica. Jest mistrzem w swojej dziedzinie i dopina się w każde spodnie nawet po mojej 10 letniej kuzynce.
"Nigdy nie zapomnij, że Twoim ostatecznym celem jest pokonanie Diablo"
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.