~Ania napisał(a): Wedlug mnie stanowczo za drogoA co Ty Anno chcialas się napic za Przeproszeniem na Krzywy .....Chyba nie!Ten Zespol daje Dobra Muze,dlatego jest drogi.A Graja do ostatniego Goscia na parkiecie.Bo na Sylwestra nikt nie idzie się najeść,tylko wybawić,i podsumować rok Toastami.Lub kogos ciekawego poznac do dluzszej zabawy w Nowym Roku.Zyczymy Szampanskiego Humoru Wszystkim Goscia!
cena jak w dobrej restauracji
~KGW napisał(a):W DOBREJ RESTAURACJI TO SYLWESTER OD PARY kosztuje 600.00zl.~Ania napisał(a): Wedlug mnie stanowczo za drogoA co Ty Anno chcialas się napic za Przeproszeniem na Krzywy .....Chyba nie!Ten Zespol daje Dobra Muze,dlatego jest drogi.A Graja do ostatniego Goscia na parkiecie.Bo na Sylwestra nikt nie idzie się najeść,tylko wybawić,i podsumować rok Toastami.Lub kogos ciekawego poznac do dluzszej zabawy w Nowym Roku.Zyczymy Szampanskiego Humoru Wszystkim Goscia!
~ napisał(a):Wszyscy Goscie przy wejściu będą sprawdzani jaka ilość Materialow Pirotechnicznych wnosza ,czy sa ze Wsiczy z Miasta.Tym ze wsi musi wystawac Sloma zButow,bo nie zalapia się do wszystkich Konkursow .uwaga organizatora~KGW napisał(a):W DOBREJ RESTAURACJI TO SYLWESTER OD PARY kosztuje 600.00zl.~Ania napisał(a): Wedlug mnie stanowczo za drogoA co Ty Anno chcialas się napic za Przeproszeniem na Krzywy .....Chyba nie!Ten Zespol daje Dobra Muze,dlatego jest drogi.A Graja do ostatniego Goscia na parkiecie.Bo na Sylwestra nikt nie idzie się najeść,tylko wybawić,i podsumować rok Toastami.Lub kogos ciekawego poznac do dluzszej zabawy w Nowym Roku.Zyczymy Szampanskiego Humoru Wszystkim Goscia!
~ napisał(a):~KGW napisał(a):W DOBREJ RESTAURACJI TO SYLWESTER OD PARY kosztuje 600.00zl.~Ania napisał(a): Wedlug mnie stanowczo za drogoA co Ty Anno chcialas się napic za Przeproszeniem na Krzywy .....Chyba nie!Ten Zespol daje Dobra Muze,dlatego jest drogi.A Graja do ostatniego Goscia na parkiecie.Bo na Sylwestra nikt nie idzie się najeść,tylko wybawić,i podsumować rok Toastami.Lub kogos ciekawego poznac do dluzszej zabawy w Nowym Roku.Zyczymy Szampanskiego Humoru Wszystkim Goscia!
~ napisał(a):~ napisał(a):~KGW napisał(a):W DOBREJ RESTAURACJI TO SYLWESTER OD PARY kosztuje 600.00zl.~Ania napisał(a): Wedlug mnie stanowczo za drogoA co Ty Anno chcialas się napic za Przeproszeniem na Krzywy .....Chyba nie!Ten Zespol daje Dobra Muze,dlatego jest drogi.A Graja do ostatniego Goscia na parkiecie.Bo na Sylwestra nikt nie idzie się najeść,tylko wybawić,i podsumować rok Toastami.Lub kogos ciekawego poznac do dluzszej zabawy w Nowym Roku.Zyczymy Szampanskiego Humoru Wszystkim Goscia!
Ha ha usmiac sie mozna Zespol daje Dobra muze i jest drogi usmialem sie .Ta Kapela ma pod sobą wszystkie w okolicy.Taka jest opinia mieszkancow Dobrej.Sam repertuar sprawdzony na Imprezach Krajowych i Zagranicznych.Serbskie,Bosnianskie Kolo.Przy Piesniach Partyzanckich z Kozary nie wolno tanczyc.A wkonkursie należy je odgadnąć.Bardzo dużo Balonow i Kotylionow i Nagrod.ZAPRASZAMY!!Materialy Pirotechniczne będzie sprawdzala specjalnie powolana GRUPA ORMO oczywiście z Dobrej.
w Boleslawcu mozna znalezc kilaknascie lub kilkadziesiat lepszych zespolow
a te lepsze nie graja na wsiach tylko w renowowanych hotelach i restauracjach
~RADA WIOSKOWA napisał(a): W Kraszowicach sylwester organizuje pani soltys z radom soleckom 120 od osoby z wlasnym koszyczkiem,zapraszamy.