~ napisał(a): Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...
~ napisał(a): Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...Szkoda Goscia,bo jako nauczyciel,to solidny człowiek,ze dal się wrobic w Polityke i tak się Upapral w PO-litycznym blocie Platformersow,z którego się będzie bardzo trudno domyc.Kazdy Dyrektor Szkoly powinien uciekać od Polityki jak najdalej i nie mieszac w to Rodzicow i Uczniow i nie dzielic Nauczycieli.
~Babcia Jozia napisał(a):~ napisał(a): Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...Szkoda Goscia,bo jako nauczyciel,to solidny człowiek,ze dal się wrobic w Polityke i tak się Upapral w PO-litycznym blocie Platformersow,z którego się będzie bardzo trudno domyc.Kazdy Dyrektor Szkoly powinien uciekać od Polityki jak najdalej i nie mieszac w to Rodzicow i Uczniow i nie dzielic Nauczycieli.
~ja napisał(a): Panie starosto a jak urząd skarbowy faktycznie sprawdzi i będą rozbieżne komunikaty. weźmie to pan na siebie.
wcześniej pani naczelnik mówiła że nie mogą sprawdzić rady rodziców ,tylko urząd skarbowy.
Zastosowana autokorekta
~ napisał(a):~ napisał(a): Sprostowałem tylko nieprawdziwe informacje. Tyle.
No dobra. Mam inne dane (http://boleslawiec.tv/wideo/wyniki-matur/) i zakończmy ten spór, pokazując, ze nawet w tak drazliwych tematach bolesławianie mogą się porozumieć w obliczu poważniejszych problemów. Oba licea sa fantastyczne i o oba należy dbać jak o dobro narodowe. Pomagajmy. OK?