Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Specjalna komisja zbada wydatki Rady Rodziców w II LO
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:01
~ napisał(a): Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...

Mi zależy. I nie jestem żadnym politykiem. Mi zależy, zeby było normalnie. Mi zależy, zeby zebrane środki od rodziców służyły uczniom. Nigdzie nie znalazłem w statucie szkoły "kupowania upominków dla organów kontrolnych". Nie znalazłem w działalności statutowej "organizacji obchodów x-lecia szkoły". Mi zależy żeby było normalnie.

Komuś jeszcze zależy?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Artur niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:07
-mi zależy-aby było normalnie aby za pieniądze dzieci miały dodatkowe kierunki rozwoju w szkole
~Babcia Jozia niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:07
~ napisał(a): Ciekawe komu zależy na pognębieniu za nic przecież, ale rozdmuchane do niewyobrażalnych rozmiarów - dyrektora szkoły ? Polityka jest okrutna. Teraz MY...
Szkoda Goscia,bo jako nauczyciel,to solidny człowiek,ze dal się wrobic w Polityke i tak się Upapral w PO-litycznym blocie Platformersow,z którego się będzie bardzo trudno domyc.Kazdy Dyrektor Szkoly powinien uciekać od Polityki jak najdalej i nie mieszac w to Rodzicow i Uczniow i nie dzielic Nauczycieli.
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:19
~Babcia Jozia napisał(a):
Szkoda Goscia,bo jako nauczyciel,to solidny człowiek,ze dal się wrobic w Polityke i tak się Upapral w PO-litycznym blocie Platformersow,z którego się będzie bardzo trudno domyc.Kazdy Dyrektor Szkoly powinien uciekać od Polityki jak najdalej i nie mieszac w to Rodzicow i Uczniow i nie dzielic Nauczycieli.

To mógł zostać rzetelnym nauczycielem wuefu. Bo jak widac, na zarzadzaniu to on się nie zna. Choć podobno prawdziwy Polak zna się na wszystkim (i nigdy nie podaje sie do dymisji).
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:20
myślisz że tam mają PO pranie mózgów -sekta jakaś
~ja niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:28
Panie starosto a jak urząd skarbowy faktycznie sprawdzi i będą rozbieżne komunikaty. weźmie to pan na siebie.
wcześniej pani naczelnik mówiła że nie mogą sprawdzić rady rodziców ,tylko urząd skarbowy.
~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 15:32
~ja napisał(a): Panie starosto a jak urząd skarbowy faktycznie sprawdzi i będą rozbieżne komunikaty. weźmie to pan na siebie.
wcześniej pani naczelnik mówiła że nie mogą sprawdzić rady rodziców ,tylko urząd skarbowy.

Tez na to zwróciłem uwagę. I większego dziwny czlowiek izmu nie słyszałem. Czy pani Krzyszczak mogła by podac jakiś przepis prawa na ten temat? Czy to takie socjotechniczne odwołanie się do niewiedzy,,, interlokutorów?

Zastosowana autokorekta

~ niezalogowany
24 listopada 2016r. o 16:17
~ napisał(a):
~ napisał(a): Sprostowałem tylko nieprawdziwe informacje. Tyle.

No dobra. Mam inne dane (http://boleslawiec.tv/wideo/wyniki-matur/) i zakończmy ten spór, pokazując, ze nawet w tak drazliwych tematach bolesławianie mogą się porozumieć w obliczu poważniejszych problemów. Oba licea sa fantastyczne i o oba należy dbać jak o dobro narodowe. Pomagajmy. OK?

Wśród bolesławieckich liceów, w których egzamin dojrzałości był przeprowadzany już w nowej formule programowej lepsze okazało się I Liceum Ogólnokształcące im. W. Broniewskiego w Bolesławcu z bardzo dobrym wynikiem – 98,30% zdawalności. Tuż za nim – II Liceum Ogólnokształcące im. Janusza Korczaka w Bolesławcu – 86,50%

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza