~krysia napisał(a):To już nawet bobrzanie.pl bankrutują i szukają inwestora strategicznego.Co to się dzieje?~~ada napisał(a): Uuu... przystojniak :) może się skuszę ;) do pisania, rzecz jasna...
Maciek ładny jest i mądry :) Ciacho ;)
~Soltys napisał(a): Niech się sprzedadzą Starostwu.Im taka Tuba Propagandowa jest teraz bardzo potrzebna.Ze względu na kiepska reputacje.Rychu to wezmie.
Bernard napisał(a):Ja nikomu nic nie radze,bo po prostu nie mam takich możliwości.Ale Zadam ,żeby Tacy jak ty się wrescie wzięli do solidnej roboty Dziennikarskiej i nie niszczyli portalu bobrzanie .pl.Bo to wlasnie ty go niszczysz swoja niekompetencja,arogancja i nie wlasciwym ustalaniem jego misji.Jak nie wiesz co masz robic to się spytaj mądrzejszych od siebie.Wszyscy w miescie twierdza,ze ty się uważasz modzejszy od RADIA.Chyba od RADIA EREWAN!!!~Soltys napisał(a): Niech się sprzedadzą Starostwu.Im taka Tuba Propagandowa jest teraz bardzo potrzebna.Ze względu na kiepska reputacje.Rychu to wezmie.
Świetny pomysł! A ty tak radzisz na podstawie własnych doświadczeń czy teoretyzujesz?
~Mella44 napisał(a):Bernard napisał(a):Ja nikomu nic nie radze,bo po prostu nie mam takich możliwości.Ale Zadam ,żeby Tacy jak ty się wrescie wzięli do solidnej roboty Dziennikarskiej i nie niszczyli portalu bobrzanie .pl.Bo to wlasnie ty go niszczysz swoja niekompetencja,arogancja i nie wlasciwym ustalaniem jego misji.Jak nie wiesz co masz robic to się spytaj mądrzejszych od siebie.Wszyscy w miescie twierdza,ze ty się uważasz modzejszy od RADIA.Chyba od RADIA EREWAN!!!~Soltys napisał(a): Niech się sprzedadzą Starostwu.Im taka Tuba Propagandowa jest teraz bardzo potrzebna.Ze względu na kiepska reputacje.Rychu to wezmie.
Świetny pomysł! A ty tak radzisz na podstawie własnych doświadczeń czy teoretyzujesz?