~ napisał(a):~~mieszkaniec napisał(a): Panie burmistrzu zrób im pan te drogi bo to jest ich jedyny oręż przeciwko panu
Ludzie 10 lat czekają na drogi w Wykrotach. Po Wykrotach odezwie się Gościszów, bo tam tez dziury i wertepy i brak chodników. Po Gościszowie Ołdrzychów, bo tam, wiadomo robią drogi, ale wiadomo komu.
Jak widzisz oręż szybko się nie skończy.
~ napisał(a): "Szanowny Obywatelu RP"
Jeżeli podajesz jakieś dane to je uprzednio sprawdź /gwoli sprawiedliwości w tej Nowej Wsi w tamtym okresie zarejestrowane trzy numery telefonów , ale żaden nie był zarejestrowany na moje nazwisko , sprawdź że były to instytucje: Szkła , Sołtys i Inseminator Bydła/.
Nigdy nie spodziewałem się ze ktoś postawi mnie w jednym szeregu z tak powszechnie szanowaną osobą jaką jest były Prezydent RP.
~ napisał(a): "Szanowny Obywatelu RP"
Jeżeli podajesz jakieś dane to je uprzednio sprawdź /gwoli sprawiedliwości w tej Nowej Wsi w tamtym okresie zarejestrowane trzy numery telefonów , ale żaden nie był zarejestrowany na moje nazwisko , sprawdź że były to instytucje: Szkła , Sołtys i Inseminator Bydła/.
Nigdy nie spodziewałem się ze ktoś postawi mnie w jednym szeregu z tak powszechnie szanowaną osobą jaką jest były Prezydent RP.