Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"VE-TO" zgłasza veto
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 19:35
~ napisał(a):
~~mieszkaniec napisał(a): Panie burmistrzu zrób im pan te drogi bo to jest ich jedyny oręż przeciwko panu

Ludzie 10 lat czekają na drogi w Wykrotach. Po Wykrotach odezwie się Gościszów, bo tam tez dziury i wertepy i brak chodników. Po Gościszowie Ołdrzychów, bo tam, wiadomo robią drogi, ale wiadomo komu.
Jak widzisz oręż szybko się nie skończy.

Co tam drogi ,paru zakamuflowanych Idiotów próbuje robić dekomunizację po wieśniacku .Ludzie się obudzą i przyjadą do Stolicy Gminy z transparentami i zablokują Rynek ,wtedy zobaczymy czy Judasze się ujawnią.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 19:50
A co, o Godzieszowie zapomniałeś?

http://www.ve-to.pl/nasze-dzialania/wiata-przystankowa-dla-uczniow-z-godzieszowa/
~NTG niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 21:15
Widzę że kundle Relicha wyczerpały repertuar. :P :P :P :P :P
~~n niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 22:09
Zalosny jesteś
~` niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 23:02
~ napisał(a): "Szanowny Obywatelu RP"
Jeżeli podajesz jakieś dane to je uprzednio sprawdź /gwoli sprawiedliwości w tej Nowej Wsi w tamtym okresie zarejestrowane trzy numery telefonów , ale żaden nie był zarejestrowany na moje nazwisko , sprawdź że były to instytucje: Szkła , Sołtys i Inseminator Bydła/.
Nigdy nie spodziewałem się ze ktoś postawi mnie w jednym szeregu z tak powszechnie szanowaną osobą jaką jest były Prezydent RP.

Telefon był, ale nielegalnie !!! podpięty ze szkoły do domu skarbnika Ve-to. Pamiętają o tym starsi mieszkańcy miejscowości.
cdn....
~` niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 23:03
~ napisał(a): "Szanowny Obywatelu RP"
Jeżeli podajesz jakieś dane to je uprzednio sprawdź /gwoli sprawiedliwości w tej Nowej Wsi w tamtym okresie zarejestrowane trzy numery telefonów , ale żaden nie był zarejestrowany na moje nazwisko , sprawdź że były to instytucje: Szkła , Sołtys i Inseminator Bydła/.
Nigdy nie spodziewałem się ze ktoś postawi mnie w jednym szeregu z tak powszechnie szanowaną osobą jaką jest były Prezydent RP.

Telefon był, ale nielegalnie !!! podpięty ze szkoły do domu skarbnika Ve-to. Pamiętają o tym starsi mieszkańcy miejscowości.
cdn....
~ niezalogowany
15 grudnia 2016r. o 23:08
Przeciągnęli kabelek przez drogę?
~ niezalogowany
16 grudnia 2016r. o 0:01
Telefon był, ale nielegalnie ! podpięty ze szkoły do domu skarbnika Ve-to. Pamiętają o tym starsi mieszkańcy miejscowości.
cdn..

Widzisz kundelku. Oni przynajmniej w tamtych czasach sobie pożyli. A ty zawsze byłeś zerem. I w tamtych czasach i teraz. Szczekasz, bo nic więcej zrobić nie możesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.